Stiri Cupa României Masculin

BC SCM Timișoara, favorită la calificarea în Final Eight-ul Cupei României

Dan Oancia

Dan Oancia
03.10.2017

timisoara craiova cupa romaniei

BC SCM Timișoara și SCM Universitatea Craiova se vor lupta miercuri, 4 octombrie, pentru un loc în Final Eight-ul Cupei României la baschet, în manșa retur dintre cele două echipe. În manșa tur, care a avut loc sâmbătă în Bănie, timișorenii s-au impus la capătul unui joc echilibrat și au un avantaj de șase puncte, scorul final fiind 76-82.

Trupa antrenată de Tudor Costescu pornește cu prima șansă, nu doar fiindcă beneficiază de aportul fanilor în propria sală, dar și grație avantajului fragil cu care a plecat de la Craiova. Jamar Samuels, cu 16 puncte, respectiv Siriscevic, care a terminat cu 17 puncte, au fost printre remarcații craiovenilor după prima manșă. Din partea bănățenilor replica a venit de la Diaz și Jeremic, ambii cu câte 15 puncte. Ei au fost completați de Popa Calotă, marcator a ultimelor cinci puncte ale lui BC SCM Timișoara.

Oltenii nu au mai câștigat în fața gazdelor de miercuri din luna decembrie a anului 2015, atunci când se impuneau pe teren propriu cu 96-75, în timp ce la Timișoara nu au mai câștigat din anul 2013, fiind trei puncte diferență între cele două combatante.

Returul din Sala Polivalentă „Constantin Jude” va începe la ora 18.00. Meciul va fi televizat pe Digi Sport 1. 

*foto: Lucian Anghel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!