Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara primește vizita celor de la CSM CSU Oradea

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
07.03.2018

Cele două formații se reîntâlnesc în etapa a XIX-a a LNBM

Gazdele vin după o victorie de excepție, obținută pe terenul vicecampioanei, scor 89-94. CSM Steaua EximBank avea un avans confortabil după o primă repriză în care oaspeții nu s-au regăsit în apărare, dar nici la aruncările de afară. Ecartul maxim a fost de 25 de puncte în favoarea Stelei, în prima parte a sfertului trei. Bănățenii nu au cedat și au reușit 6 triple în ultimele 13 minute. Jeremic a condus revenirea alb-violeților, care au profitat de ratările bucureștenilor de după semicerc.

Mladen Jeremic a fost coșgheterul partidei cu 29 de puncte. Pentru oaspeți s-au mai remarcat: Burgess cu 15 puncte, Diaz cu 12 puncte și 7 recuperări, iar Komatina și Popa Calotă au marcat câte 11 puncte.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea și-a luat revanșa după semifinala de anul trecut din LNBM, după eșecul din turul de campionat, respectiv după finala Cupei României de acum câteva săptămâni, reușind să câștige la 7 puncte diferență, scor final 90-83.

Andrei Mandache a fost de departe cel mai bun om al meciului cu cele 27 de puncte marcate, 18 dintre ele venind din spatele semicercului, fiind urmat de  Vaidas Kariniauskas și Muhamed Pasalic, ambii cu câte 15 puncte marcate.

BC SCM Timișoara s-a impus în partida tur pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, scor 87-81. Bănățenii au reușit atunci să se distanțeze în sfertul al treilea și să mențină avantajul până la finalul meciului.

Atunci, Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător al partidei, cu 30 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar de partea cealaltă, pentru CSM CSU Oradea s-a remarcat Muhamad Pasalic, cu 15 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 36 de ori, iar CSM CSU Oradea conduce cu 19-17.

Partida dintre cele două echipe va avea loc joi începând cu ora 17:45, în  Sala "Constantin Jude" din Timișoara. Meciul va fi arbitrat de brigada formată din Bogdan Podar, Dragoș Nicolae și Sorin Drugau, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Doru Vinasi.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!