Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara primește vizita liderului U-BT Cluj-Napoca

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.03.2017

BC SCM Timișoara și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca vor trage cortina peste etapa a 3-a din lupta pentru locurile 1-6 cu un duel direct în această seară în Sala „Constantin Jude” din Timișoara. Partida va debuta la ora 18:15 și va fi transmisă în direct de postul DigiSport 3. 

Înaintea confruntării directe din această seară, cele două formații pornesc de pe ultimul, respectiv primul loc în Grupa 1-6. Timișoara este pe 6 cu 10 victorii, 10 înfrângeri și 30 de puncte acumulate, în timp ce Clujul este lider autoritar cu 18 victorii și doar 2 înfrângeri, având 38 de puncte la activ. În etapa de la mijlocul săptămânii, Timișoara a fost învinsă acasă de campioan en-titre CSM Oradea, scor 73-92, în timp ce Clujul a dispus pe teren propriu de BCM U Pitești, 94-84. 

Duelul de azi va reprezenta episodul cu numărul 37 din seria Timișoara vs. Cluj din ultimii 12 ani, timp în care ardelenii s-au impus de 22 de ori, iar bănățenii și-au adjudecat 14 confruntări. În prima fază a sezonului regulat, ambele meciuri le-au revenit băieților lui Mihai Silvășan, 97-82 la Timișoara, respectiv 98-81 în „Horia Demian” din Cluj-Napoca. 

Partida din această seară vine cu probleme pentru Timișoara, care nu este sigură că îi va putea folosi pe jucătorii Jonte Flowers, Dominique Rambo și Alin Andrieș, accidentați în disputa cu CSM Oradea, în timp ce situația lui Octavian Popa Calotă, care a avut un conflict cu antrenorul Tudor Costescu, se pare că a fost rezolvată. De cealaltă parte, singura incertitudine din partea Clujului este cine din cei 6 străini va fi lăsat în afara lotului pentru disputa cu Timișoara. 

Cei trei arbitri ai meciului dintre BC SCM Timișoara și U-BT Cluj vor fi Alexandru Olaru, Fabiana Martinescu și Dragoș Nicolae, în timp ce comisar din partea FRB va fi Mircea Martiș. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!