Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara s-a despărțit de antrenorul Nenad Mandic

Paul Olar

Paul Olar
03.01.2017

BC SCM Timișoara continuă să opereze modificări la nivelul echipei. După ce l-a adus pe Jonte Flowers, formația bănățeană face schimbări și la nivelul băncii tehnice. Drept urmare, site-ul bc-tm.ro anunță faptul că Nenad Mandic nu va mai fi antrenorul leilor.

“Conducerea BC SCM TIMISOARA a luat câteva decizii în perioada dintre meciul de la Craiova (câștigat cu 83-77) și ziua de astăzi, când violeții au reluat pregătirea pentru meciurile din 2017.

Urmare a ședinței de analiză din 29 decembrie 2016, staff-ul administrativ a decis încetarea colaborării cu jucătorul NIKOLA OTASEVIC și cu preparatorul fizic BRANKO KARALEJIC, hotarâri transmise atât celor doi, cât și staff-ului  tehnic al echipei”, se arată într-un comunicat oficial.

În locul lui Nenad Mandic, antrenor al echipei va fi Cristian Bota, iar obiectivele timișorenilor rămân neschimbate: accederea în Play-Off și o clasare cât mai bună la turneul Cupei României.

*Foto: Andor Marton

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Nu vad unde scrie in comunicat de Mandic, dar nu vad nici rostul mutarii, mie imi parea un antrenor de calitate, inclusiv cand l-am vazut la Oradea. Nici Otasevic nu era rau. Ramane de vazut cum aterizeaza Timisoara dupa deciziile astea.

    cu 7 ani în urmă (03.01.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      TM
      Vezi ca gasesti restul comunicatului pe 24 secunde. E de o ipocrizie tipica pentru Tritoiu & co. Dupa cum "l-am citit" eu, primadata au hotarat concedierea preparatorului si a lui Otasevic, iar apoi este posibil ca despartirea de Mandic sa fi fist rezultatul primei miscari.
      Si eu cred ca Mandic e un antrenor decent care a facut treaba buna acolo. Dar cu asemenea panarame de conducatori, nimic nu ma mai mira.

      cu 7 ani în urmă (03.01.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Deodamdata sunt de parere ca s-au cam impuscat in picior cu mutarile astea, mai ales ca nu stiu sa fi suferit cineva accidentari din lot, dar probabil ca sunt niste interese peste care nu poti sa treci. Daca si-au fortat in asemenea hal antrenorul, ceva miroase acolo. Sa vedem cat de bine intra in joc Flowers dupa pauza de 6 luni cu ruptura de ligamente, nu a mai disputat de mult un meci oficial si nici cu pregatirea fizica nu cred ca sta foarte bine. Pana la meciul cu noi din cupa eu zic ca putem sa ne dumirim daca are Timisoara vreo sansa sa produca surprize sau nu.

    cu 7 ani în urmă (03.01.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Da :)
    Il aduci pe Flowers, dupa care il dai afara pe antrenorul cu care echipa mergea ok in campionat. Mi se pare cel putin ciudat..

    cu 7 ani în urmă (04.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!