Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara se deplasează pe terenul vicecampioanei

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
20.04.2018

CSM Steaua și BC SCM Timișoara se reîntâlnesc pentru a patra oară în acest sezon în etapa a VIII-a a Top 6.

CSM Steaua EximBank a înregistrat al 4-lea succes consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin. În etapa a 7-a din Top 6, formația condusă de Jukka Toijala a trecut pe teren propriu cu scorul de 77-73 de liderul la zi din clasament, BC CSU Sibiu.

Pavel Marinov a fost cel mai bun marcator al ”militarilor”, cu 16 puncte, la care a adăugat și 3 recuperări, toate pentru o cotă a eficienței de +10.

De partea cealaltă, BC SCM Timișoara a obținut primul succes din acest sezon în fața lui U BT Cluj-Napoca. Bănățenii au controlat ostilitățiile în partida din etapa a 7-a din Top 6 și s-a aflat în majoritatea timpului la conducere. Clujul nu a cedat și în final a fost aproape să întoarcă soarta partidei. Timișoara avea totuși să se impună la final cu scorul de 83-79.

Adrian Diaz a fost cel mai bun jucător al partidei, reușind să termine partida în double double, cu 20 de puncte și 10 recuperări.

În prima întâlnire dintre cele două echipe din Top 6, BC SCM Timișoara s-a impus pe teren propriu cu scorul de 78-66. Atunci Burgess a terminat în double-double, cu 14 puncte și 11 recuperări, în timp ce Jeremic a fost cel mai bun marcator, cu 20 de puncte. De partea cealaltă, Falker, cu 16 puncte, respectiv Runkauskas, cu 14 puncte, au fost jucătorii care s-au remarcat pentru CSM Steaua.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 21 de ori, iar CSM Steaua conduce detașat cu scorul de 14-7.

Partida dintre CSM Steaua și BC SCM Timișoara se joacă sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe FRB TV.

*foto: sportpictures.eu

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!