Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara, victorie în turneul din Ungaria

Eduard Popa

Eduard Popa
16.09.2017

bc scm timisoara szeged

Baschetbaliștii de la BC SCM Timișoara s-au impus cu 72-61 în amicalul jucat cu Naturtex SZTE Szedeak Szeged din Ungaria, în cadrul Cupei Felegyhazi la care mai participă Kecskemet și Novi Sad.

Pe sferturi, scorul a fost de 21-16, 18-22, 14-13 și 19-10. Tudor Costescu a folosit în cinciul de start formula Tohătan, Burgess, Jeremic, Komatina și Diaz. Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 15 puncte, în timp ce Adrian Diaz a reușit un double double, cu 12 puncte și 10 recuperări.

”Este important că am câștigat, pentru moral. A fost un meci încâlcit, dar totuși avem o organizare ofensivă tot mai bună și asta ne-a ajutat să momentele importante, când am reușit să marcăm coșurile ce ne-au adus desprinderea. Faptul că venim de pe drum poate și-a pus amprenta asupra nivelului de intensitate și efort al băieților, dar am avut momente foarte bune și de contraatac, de apărare individuală și colectivă. Eu consider că am crescut față de partidele de acum o săptămână. Trebuie să învățăm să câștigăm orice fel de meciuri”, a spus antrenorul Tudor Costescu, la finalul meciului, pentru site-ul oficial al clubului.

BC SCM Timișoara va juca finala turneului, astăzi, de la ora 20,00.

*foto: sebatataru.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!