Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara, victorie la Iași

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.02.2018

Politehnica Iași și BC SCM Timișoara s-au întâlnit în Copou pentru restanța din etapa a 16-a din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2017/2018. Formația din Banat și-a respect blazonul și calculele hârtiei și a învins clar formația moldavă, scor 100-77.

Partida de la Iași a fost una echilibrată în startul ei, iar gazdele aveau un avantaj minim după 7 minute de joc. Tudor Gheorghe și Octavian Popa Calotă au marcat pentru 6 puncte pentru Timișoara în ultimul minut al sfertului inaugural și au facilitat desprinderea echipei lor, 27-18 după 10 minute de joc. Meciul s-a rupt în actul secund, când diferența a crescut la mai mult de 10 puncte și timișorenii își demonstrau superioritatea. La cabine se intra cu scorul de 51-37 în favoarea oaspeților la jumătatea partidei. Elevii lui Tudor Costescu aveau să tranșeze partida în sfertul trei, când reușeau un run de 33-13. Politehnica Iași a reușit în ultima secvență de joc să reducă din handicap și diferența de tabelă să fie una mai blândă, 100-77 la final.

Adrian Diaz a fost omul meciului cu 18 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, pentru 25 la eficiență. Octavian Popa Calotă a înregistrat 17 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 2 interceții.  Mladen Jeremic a contribuit cu 16 puncte, Burgess cu 12, Drăgușin cu 11 și Mijajlovic cu 10.

Tayloe Taylor a fost cel mai bun jucător al echipei învinse cu 18 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. Vladislav Solopa și Florin Popa au marcat fiecare câte 11 puncte, iar Andrija Bojic a adăugat 10 puncte.

După acest rezultat, BC SCM Timișoara ajunge la 12 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce Politehnica Iași a suferit al 14-lea eșec și rămâne la activ cu doar 2 victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!