Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara, victorioasă în fața Piteștiului

Paul Olar

Paul Olar
23.10.2016

BC SCM Timișoara a obținut a treia victorie stagională sâmbătă seara, după ce a trecut pe teren propriu de BCM U Pitești. Încleștarea a avut loc la Sala Constantin Jude și s-a încheiat la scorul de 76-57.

După un prim sfert echilibrat, în care Piteștiul a condus cu două puncte, 19-21, bănățenii s-au dezlănțuit înainte de pauză. Ionuț Drăgușin a inaugurat actul secund în manieră autoritară, prin șase puncte consecutive, precum și cu un capac. La rampă a ieșit și Georgian Păun, astfel că BC SCM Timișoara a intrat la cabine sub adăpostul unui ecart de opt puncte, 40-32.

Odată reveniți pe parchet, baschetbaliștii gazdelor au continuat parcursul eficient din atac, iar Mladen Jeremic și Milos Komatina și-au lăsat amprenta asupra fazei ofensive. De asemenea, defensiva lui Nenad Mandic a anihilat armele Piteștiului, așa că din tabăra oaspete s-au remarcat doar Aleksandar Mladenovic și Pavel Marinov.

Mladen Jeremic a totalizat 20 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. Milos Komatina a contribuit prin 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Nikola Otasevic și Adrian Diaz au pus pe tabelă câte 11 puncte fiecare.

În replică, Aleksandar Mladenovic a ieșit în evidență prin 20 de puncte și 8 recuperări. Pavel Marinov a contabilizat 15 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Myck Kabongo și Tomislav Gabric au încheiat disputa cu câte 7 puncte fiecare.

*Foto: Seba Tătaru/Mediafax

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Andrew :

    Meci
    Cu siguranta ca o astfel de infrangere nu pica bine, dar vreau sa cred ca a fost un accident neplacut. Fara Adi Tudor, rotatia la fundasi e mai grea. Sper sa ne aratam valoarea adevarata, ca la Cluj. Nu am vazut meciul video, dar mi s-au parut unele lucruri ciudate. Dupa primul sfert, Marinov avea 3 faulturi, Mladenovic 2... Dupa 50 secunde din sfertul doi se fluierasera 3 faulturi impotriva noastra, normal, Marinov nu a stat mult pe teren ca a facut-o pe a patra. Ciudat. Tare mi-e frica ca nu ne transmit pentru a ne "pișca". Dar e clar ca nu trebuie sa fie luate meritele Timisoarei pentru victorie. Procentajele noastre nu au fost stralucite. Mergem inainte, baieti. PS: Sper ca meciul de la Sibiu sa fie la televizor...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Marinov
    Un jucator foarte bun, puternic cu tehnica foarte buna, cu tupeu. O singura problema , pe care am observat-o de anul trecut: se apara prea agresiv si din acest motiv are multe PF. Are si destul de multe faulturi ofensive pt ii place sa-si foloseasca corpul in relatia cu adversarul si cateodata exagereaza. Din acest motiv are probleme cu greselile personale aproape la fiecate meci.

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      Corect
      Asa este. Dar el cand depaseste adversarul in relatie de 1vs1, de ce nu i se fluiera des?

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • SCM Timișoara allentm :

    Alt meci
    Andrew..cred ca ai vazut alt meci... Sfertul 3 s-a incheiat cu vreo 9 faulturi pt Tm si doar 2 (pana prin min 8 era doar un singur faul dat pitestiului...)In conditiile in care Marinov a provocat si a faultat...in nota lui obisnuita.Pe de alta parte, anul trecut, cand sapera invingea anul trecut Timisoara, in etapa urmatoare a " jucat" (pretentios termenul)cu juniorii...doar meciul cu pitestiul. In meciurile urmatoare se rezolvasera deja problemele de la Tg Jiu. Deci daca batea si sambata, poate iar baga juniorii in meciul urmator..deci mai bine ca nu a batut

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      @allentm
      Am vazut meciul live text, da, in sfertul 3 s-au fluierat multe greseli impotriva Timisoarei. Dar ce mai conta atat timp cat jucatorii Pitestiului erau penalizati la greu, iar aici ma refer la 3 straini. Noua ne-a lipsit si Tudor, deci complicat. Oricum, asa se fluiera la Timisoara. Dar victoria clar ati meritat-o. Referitor la Sapera, eu zic sa nu incerci sa te legi de numele unuia dintre cei mai inteligenti antrenori romani si din campionat.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • SCM Timișoara allentm :

    da
    Nu m-am legat de inteligenta lui sapera... Nu ma intereseaza, nu-l cunosc si nici nu cred ca vreau...Eu am dat de inteles cum ca ar fi vandut un meci...intaplator sau nu, pitestiului...(unde a venit ulterior antrenor). Decat.

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      ...
      Cred ca vorbesti in nestiinta de cauza. La meciul pe care Energia l-a jucat cu juniorii la Pitesti, Sapera nici macar nu a fost! A fost doar secundul. Cum sa vanda meciul daca baschetbalistii nu mai voiau sa joace???

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Timisoara a meritat victoria. Cand pierzi la atatea puncte cum sa mai dai vina pe arbitraj. Noi suntem vinovati pentru cum am jucat, dar se mai intampla sa ai zile proaste. Kabongo trebuie inlocuit in retur, nu face fata si nu are experienta, ar fi bine daca ar mai veni un jucator strain.

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Kabongo
    Din pacate, platim tribut lipsei de experienta si tineretei lui Kabongo. O echipa se bazeaza pe sclipirile si , in special, pe punctele unui conducator de joc, dar Kabongo nu ne ajuta deloc aici. Trebuie inlocuit cat mai repede , nu cred ca trebuie sa asteptam pana in retur. Cautati-l pe Diggs, bagati mana in buzunar, si atunci putem spune ca avem echipa valoroasa ( mesaj catre conducatorii clubului)

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!