Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara vrea să strice bucuria clujenilor

Paul Olar

Paul Olar
18.09.2016

Liga Națională

Etapa I

Sala Constantin Jude

Luni, 19 septembrie

0-0 Fișa meciului 0-0

Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timișoara găzduiește luni, 19 septembrie, un duel din prima etapă a Ligii Naționale de baschet masculin. BC SCM Timișoara primește vizita echipei U-Banca Transilvania, într-o confruntare ce va demara la ora 18:00, în direct la Digi Sport 4.

Bănățenii abordează noua ediție de campionat cu un efectiv schimbat din temelii. Cu excepția lui Mladen Jeremic, niciun străin din sezonul precedent nu a fost păstrat în lot. Au ajuns, în schimb, baschetbaliști precum Adrian Diaz, Nikola Otasevic sau Milos Komatima. La capitolul români, gruparea timișoreană s-a întărit prin aducerea sportivilor Octavian Popa Calotă, Ionuț Drăgușin, respectiv Georgian Păun.

Baschetbaliștii pregăți de Nenand Mandic au disputat 8 jocuri de verificare în această vară. Patru dintre partide au avut loc la Timișoara, iar celelalte patru s-au jucat în Serbia. Bilanțul alb-violeților este de șase victorii și două înfrângeri.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania vine pe Bega cu moralul ridicat. Clujenii au câștigat joi SuperCupa României, în dauna celor de la CSM CSU Oradea. Încleștarea s-a încheiat la scorul de 70-67, după un coș înscris de Aleksandar Rasic, în ultima secundă. Ardelenii au operat totodată numeroase modificări în vară. Prima și probabil cea mai importantă vizează banca tehnică, acolo unde Mihai Silvășan l-a înlocuit pe Marcel Țenter.

La capitolul jucători, U-Banca Transilvania a dat lovitura prin aducerea lui Vlad Moldoveanu. În plus, pe malul Someșului au sosit Max Pustozvonov, Ousmane Barro, Aleksandar Rasic sau George Toth. Ultimul sportiv amintit ar putea debuta chiar la U-BT, în meciul de luni, împotriva fostei sale echipe.

U-BT și BC Timișoara s-au întâlnit în sezonul trecut de două ori, ambele meciuri fiind adjudecate de către transilvăneni.

*Foto: sportim.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    venim
    Hai baietii!

    cu 7 ani în urmă (18.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Cu capitala culturala i-ati "făcut",hai ca se poate si la baschet!!

    cu 7 ani în urmă (19.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!