Stiri Juniori U17 Masculin

BC Star Pro Basketball Academy organizeaza selectie pentru echipele de juniori, feminin si masculin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.08.2014

Conducerea echipei Baschet Club Star Pro Basketball Academy anunţă că în perioada 22-24 august va organiza o selecţie pentru loturile feminine şi masculine ale grupării din Capitală. Sunt aştepaţi să participe fete şi băieţi care doresc să evolueze în actuala ediţie a Campionatelor Naţionale de juniori, anii de naştere fiind de 1999, 2000, 2001 şi de 2002 pentru feminin şi 2001, 2002 şi 2003 pentru masculin. Trialul se va desfăşura între orele 10.00-16.00, la complexul Sport Arena din incinta Institutului Politehnic din Bucureşti.

Loturile feminine ale echipei BC Star Pro Basketball Academy au fost înscrise, în acest sezon, în cadrul campionatelor naţionale sub 14 şi sub 16 ani, în timp ce băieţii vor lua parte la categoria Under 14, tot la nivel naţional. Team-urile grupării din Capitală vor fi pregătite de tehnicienii Valentin Bâlă, Paul Helcioiu, Ana Maria Cuatu şi de Costin Sardescu sub directa coordonare a antrenorului Igor Georgiev.

Sportivii care doresc să fie legitimaţi la BC Star Pro Basketball Academy se pot prezenta în perioada 22-24 august, între orele 10.00-16.00, la complexul "Sport Arena" din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, acolo unde urmează să aibă loc, timp de trei zile, trialul pentru toţi cei care îţi doresc să evolueze în cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Baschet sau de AMBB.

Oficialii echipei BC Star Pro Basketball Academy anunţă că jucătoarele şi jucătorii care vor să participe la trialul organizat de gruparea din Capitală se pot prezenta fie direct la complexul "Sport Arena" fie pot să ceară detalii la baschet.club.star@gmail.com şi contact@probasketballacademy.ro.

Viitorii componenti ai grupării din Capitală sunt aşteptaţi în perioada 22-24 august, de vineri si pana duminica, intre orele 10.00-16.00, la complexul "Sport Arena" din cadrul Institutului Politehnic. Mijloace de transport sunt fie metroul, staţiile Politehnica sau Grozăveşti, în fucţie de magistrală, fie RATB, liniile 1, 11, 61, 62, 136, 336, 105 şi 601. Adresa bazei sportive este Splaiul Independentei 313, Sector 6, Bucureşti. Trialul este deschis tuturor celor care doresc să joace baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!