Stiri Liga I Masculin

BC Timba II Timișoara, învingătoare în duelul 100% timișorean din Liga I

Dan Oancia

Dan Oancia
11.01.2015

Duel 100% timişorean în Liga I de Baschet Masculin. Echipa secundă a celor de la BC Timişoara a întâlnit-o în sala „Constantin Jude” pe concitadina BC Timba II Timișoara. „Urșii mici” s-au impus la capătul unei partide echilibrate, decisă în ultimul sfert, când Timba a fost mai proaspătă, scor final 84-77.

Primul dintre sferturi a fost câștigat de către Timba la o diferență mică, de 4 puncte, 17-21, ceea ce le-a permis „leilor mici” să revină până la intrarea la cabine și să întoarcă scorul, câștigând sfertul secund cu 26-21, astfel că scorul de la pauza mare era 43-42.

Ecartul dintre cele două concitadine a rămas același, de un punct, și după terminarea sfertului al treilea, care s-a încheiat 19-19, intrându-se cot la cot în ultimul sfert. Cele 10 minute rămase au fost decisive pentru stabilirea învingătoarei în duelul celor „mici”. Cu un Mihuți în formă, realizator al unui „double-double”, la fel ca și colegul său, Filip, BC Timba II Timișoara s-a impus la șapte puncte, 84-77.

Mihuți a încheiat jocul cu 18 puncte, 10 recuperări și trei pase decisive, iar Filip a avut 11 puncte, 16 recuperări și patru pase decisive. De la BC Timișoara II, Zaharie a făcut la rându-i un „double-double”, cu 12 puncte, 10 recuperări și două pase decisive. G. Toth s-a ridicat la nivelul așteptărilor, terminând și el în „double-double”, 22 de puncte și 12 recuperări, în vreme ce Milencovici a fost cel mai bun marcator al jocului, cu 27 de puncte, trei recuperări și cinci pase decisive.

*Foto: Facebook / BC Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!