Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba Timișoara primește vizita campioanei CSU Asesoft Ploiești

Dan Oancia

Dan Oancia
06.02.2015

BC Timba Timişoara va primi vizita echipei clastă pe locul secund în LNBM, CSU Asesoft Ploieşti, care vine cu un moral bun în orașul de pe Bega, după ce a învins în etapa trecută liderul de la Steaua București. Ploieștenii au un bilanț de 12 victorii și trei înfrângeri, în timp ce „urșii” sunt clasați pe penultimul loc al Ligii Naționale, cu patru victorii și 11 înfrângeri.

Gruparea condusă de pe bancă de Bogdan Murărescu revine în meciurile de acasă după o victorie muncită în fieful codașei Universitatea Cluj-Napoca. Bănățenii nu au nicio victorie în disputele directe contra ploieștenilor, pierzând de șapte ori astfel că, ţinând cont de toate condiţiile în care va avea loc partida, Asesoftul porneşte ca mare favorită, chiar dacă au plecat Gerald Lee şi Dee Brown. Ultima înfrângere a prahovenilor a fost cea contra Oradiei din retur.

Disupta va avea loc mâine, de la ora 20, în sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!