Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba Timișoara renunță la serviciile lui Michael Porrini

Dan Oancia

Dan Oancia
27.11.2014

Dacă inițial a fost adus ca unul care va umple golurile din lotul de jucători al Timbei, fundașul american Michael Porrini a fost înlăturat din „bârlogul urșilor”. Motivul care i-a determinat pe conducătorii echipei timișorene să recurgă la această decizie este comportamentul inadecvat al jucătorului. Astfel, după îndepărtarea acestuia, gruparea condusă de Bogdan Murărescu se confruntă din nou cu două găuri mari.

Raporturile contractuale dintre BC Timba Timișoara si Michael Porrini s-au încheiat, decizia aparținând în totalitate clubului nostru. Nu vom accepta niciodata un comportament deviant, aproape violent, al unui jucător, indiferent de numele sau. Cu atăt mai mult al unui jucător ca Mike Porrini, care nici nu a ajuns sa îmbrace maieul echipei noastre. Impresarul jucătorului și-a manifestat disponibilitatea de a confirma tot ceea ce am menționat mai sus”, s-a menționat pe pagina oficială de Facebook a Timbei.

De partea cealaltă, Michael Porrini nu a menționat nimic despre motivul pentru care clubul de pe Bega spune că a renunțat la serviciile sale. „Apreciez oportunitatea pe care mi-a dat-o Timba Timișoara pentru a-mi continua cariera baschetbalistică, dar echipa, agentul meu și eu am decis că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Am petrecut un timp frumos în România, într-un oraș frumos ca și Timișoara și aș vrea să le mulțumesc că m-au primit cu brațele deschise”, a declarat baschetbalistul american.

*foto: sport9.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    mda
    Din nou, no comment despre managementul celor de la Timba- se vede an de an ce transferuri se face la Pitesti, Ploiesti, Rovinari unde sunt sunt manageri cu cap si ce transferuri se fac la Timba sau alte echipe mai putin inspirate! Dar deja la Timba e chiar aiurea- cati au fost anul asta 12 straini?

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    ciudat
    E ciudat ca mai sunt si alti straini cate nu joaca si nu se spune nimic, probabil si acestia sunt pe picior de plecare

    cu 9 ani în urmă (28.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!