Stiri Cupa României Masculin

BC Timba Timișoara se califică mai departe în Cupa României

Paul Olar

Paul Olar
01.10.2014

52-77
  Fișa meciului  

Returul cu Universitatea Cluj-Napoca a fost doar o formalitate pentru BC Timba Timișoara, formație ce și-a câștigat biletele spre turul următor al Cupei României. Gruparea pregătită de Bogdan Murărescu s-a impus astăzi la Sala Sporturilor “Horia Demian” cu scorul de 77-52.

Echipele de start
Universitatea Cluj – Mirel Dragoste, Mihai Racovițan, Tudor Pintea, Alin Borșa și Mario Lazăr
Timba – Nemanja Petrovic, Daniel Pătru, Glen Dandridge, Konstantyn Glazyrin, Jozo Brkic

Amfitrionii debutează excelent, Alin Borșa deschizând scorul printr-o reușită din spatele arcului de cerc. Konstantyn Glazyrin înscrie rapid, însă clujenii dau replica prin Mirel Dragoste și Mario Lazăr, 9-4. Grație aportului venit din partea sportivilor Jozo Brkic și Glen Dandridge, timișorenii reușesc să egaleze la 13. Drept urmare, combatantele merg cap la cap până în finalul actului, când tabela indica 22-19.

Sfertul secund începe cu ratări de partea ambelor tabere. Gazdele înscriu primele prin Norbert Steff, dar Timba răspunde prin Bogdan Costa și Danilo Mijatovic, 24-27. Elevii lui Carmin Popa nu se regăsesc în atac, iar bănățenii profită imediat de acest lucru. Astfel, oaspeții își impun ritmul, întrând la cabine cu un avantaj de șase lungimi, 28-34.

Întorși pe parchet, sportivii Universității își surprind adversarii și vin la un punct, 35-36. Cu elanul clujenilor nu a fost de acord Danilo Mijatovic, care scutură plasa din spatele arcului de cerc. Revenit în teren, Jozo Brkic prestează excelent în “căciulă”, iar ecartul depășește 10 puncte. Din acel moment, Timba nu a mai întâmpinat emoții și a obținut o nouă victorie.

Autor a 28 de puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive, Danilo Mijatovic a fost cel mai bun jucător de pe teren. Bogdan Costa s-a remarcat cu 9 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, iar Glen Dandridge și Konstantyn Glazyrin au încheiat duelul cu câte 8 puncte fiecare.

De partea cealaltă, Mirel Dragoste a ieșit în evidență cu 16 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Alin Borșa și-a trecut în cont 9 puncte, 7 recuperări, pe când Mario Lazăr a totalizat 7 puncte, 3 recuperări și un assist.

*Foto: Mihai Toth/Timba Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!