Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba Timișoara vs. BC Mureș, duelul din etapa a XI-a a LNBM

Dan Oancia

Dan Oancia
13.12.2014

BC Timba Timişoara va primi replica celor de la BC Mureș Tg. Mureș în etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Într-un clasament al partidelor disputate pe teren propriu, „urșii” ocupă poziția a 10-a, cu o singură victorie și patru eșecuri. Echipa lui Bogdan Murărescu continuă să se confrunte cu probleme de lot, chiar și după „pățania” cu Michael Porrini.

Ultimul jucător care a sosit la gruparea de pe Bega, Ivan Miksovic, a suferit o entorsă încă de la primul antrenament efectuat alături de galben-negrii, astfel că acesta nu va putea fi folosit. Lucrurile nu stau tocmai bine nici la BC Mureș. Oaspeții de mâine vin la Timișoara după o serie de trei eșecuri consecutive, ultimul fiind pe teren propriu, contra celor de la Steaua București.

Bănățenii nu au mai cunoscut gustul victoriei din etapa a IV-a, atunci când au învins pe teren propriu pe CS Universitatea Cluj – Napoca. Chiar și Bogdan Murărescu, antrenorul „urșilor” a declarat înaintea jocului de astăzi cum că „trebuie să câștigăm dacă dorim să sperăm la ceva”. Din șase întâlniri directe dintre cele două echipe, câștig de cauză au avut doar mureșenii. BC Timba Timișoara ocupă penultimul loc al clasamentului, în vreme ce adversarii lor de mâine sunt doar cu o poziție mai sus, având cu două puncte mai mult.

Partida va începe deseara, de la ora 20, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!