Stiri Liga I Masculin

BC Time înscrie 15 coșuri de 3 puncte dar pierde

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.11.2012

Coșurile de la mare distanță ale celor de la BC Time au fost înscrise de Cătălin Bordei (6), Dragoș Ștefănescu (5), respectiv Mihai Nuță (4). Ștefănescu a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 24 puncte, urmat de Nuță, cu 22 și Bordei cu 21.

Și Galațiul a înscris bine de dincolo de semicerc. Gazdele partidei au marcat 8 coșuri de la mare distanță, cinci dintre ele venind de la Ciprian Popescu. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a terminat meciul cu 23 puncte marcate, la egalitate cu Bogdan Golat. Bogdan Bălănică a fost al treilea marcator al echipei, cu 18.

În urma acestui rezultat, CSU Galațitermină turul de campionat cu 2 victorii și tot atâtea înfrângeri în timp ce BC Time are 4 meciuri pierdute.

Marcatori
CSU Galați: Popescu 23 (5x3), Golat 23 (1x3), Bălănică 18 (1x3), Pricop 14, Zanfir 5 (1x3), Ciobotariu 2
BC Time: Ștefănescu 24 (5x3), Nuță 22 (4x3), Bordei 21 (6x3), Olariu 4, Roșu 2, Balaci 2, Sofian 2

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!