Stiri Liga I Masculin

BC Time se impune pe terenul celor de la Amicii Pitești

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.10.2013

BC Time București a obținut o nouă victorie în actuala ediție a Ligii 1 masculin. Jucătorii antrenați de Virgil Păun au câștigat cu 95 - 87 (25-21, 16-25, 27-18, 27-23) partida cu CS Amicii Pitești din cadrul etapei a 3-a a L1M.

Mihai Nuță a fost din nou principalul realizator al bucureștenilor. Conducătorul de joc al celor de la Time a terminat meciul cu 27 puncte marcate, 12 dintre ele venind în urma unor aruncări din spatele semicercului de 6.75m. Nuța a înscris 11 dintre punctele sale în primul sfert al partidei.

Florin Roșu a fost al doilea marcator al BC Time, cu 15 puncte, iar Veselovski și Prunoiu au reușit câte 13 puncte, ultimul trecându-și în cont și 3 coșuri de la mare distanță. Barbu și Olariu au fost ceilalți baschetbaliști din lotul bucureștenilor care au marcat peste 10 puncte, ei terminând meciul cu 12, respectiv 10.

Amicii Pitești s-au bazat pe reușitele lui Maftei (18 puncte), Popescu (17), Ciocoiu și Badea (câte 14), respectiv Ciubuc (10).

În urma acestui rezultat BC Time are un bilanț de 2 victorii și o înfrângere, în timp ce Amicii Pitești are trei eșecuri.

Etapa viitoare Time va întâlni pe propiul teren pe Farul 2 Constanța, în timp ce Amicii vor juca cu concitadina de la BCM U 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!