Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara s-a înțeles cu Nenad Milosevic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2015

Nenad Milosevic alături de Levi Szijarto în meciul România vs Slovacia de la Sibiu

Nenad Milosevic a ajuns la un acord cu BC Timișoara și va evolua pe Bega în sezonul 2015/2016. Slovacul este un cunoscut al baschetului autohton după ce a reușit două partide excelente în fața România în preliminariile EuroBasket 2015.

Nenad Milosevic este un conducător de joc în vârstă de 32 de ani care măsoară 1.90 metri. El este un jucător de origine sârbă care a ales să evolueze pentru naționala Slovaciei.

În ultima stagiune, Nenad Milosevic a jucat 42 de partide pentru Inter Bratislava în care a acumulat cifre statistice de 13.9 puncte, 4.5 pase decisive și 2.8 recuperări în 26.0 minute jucate pe meci.

În partidele jucate împotriva României în drumul către EuroBasket 2015, Milosevic a reușit 20 de puncte, 7 pase decisive și o recuperare în meciul din Slovacia, respectiv 15 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive în partida de la Sibiu.

În palamresul său, Nenad Milosevic are trei titluri ale Slovaciei și două cupe. Pe lângă Inter Bratislava, conducătorul de joc a mai evoluat la Handlova, Pezinok, St. Polten (Austria), Levice (Cehia) și Xanthis (Grecia).

BC Timișoara se află în negocieri și cu un alt jucător de pozițiile 1-2 pe care speră să-l anunțe zilele următoare după cum informează site-ul oficial al grupării.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Ah
    La prima vedere in fuga, vazand imaginea din sala Transilvania si galben albastru ma gandeam ca e vorba de vreun transfer al Sibiului ..... ma si speriasem....

    cu 8 ani în urmă (06.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!