Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara învinge campioana Bosniei Herţegovina

Dan Oancia

Dan Oancia
20.09.2014

Lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru echipa de pe Bega, condusă de Dragan Petricevic. BC Timişoara a reuşit ieri să învingă în cadrul turnelui din Bosnia Herţegovina campioana campionatului bosniac, Igokea Aleksandrovac, cu scorul de 56-55 (13-12, 13-16, 15-11, 15-16).

Astfel, la mai puțin de o săptămână până la primul joc oficial din noul sezon, timișorenii au un moral foarte ridicat, ținând cont și de rezultatele din amicalele anterioare. Apărările agresive și eficiente atât ale bosniacilor cât și ale baschetbaliștilor de la echipa din România au făcut să se marcheze foarte puține puncte, echilibrul fiind prezent pe tot parcursul jocului. Chiar dacă au fost conduși la pauză, jucătorii de la BC Timișoara au întors partida și grație sfertului trei pe care l-au câștigat cu 15-11, avantajul dovedindu-se a fi hotărâtor pentru soarta jocului.

Cei mai buni marcatori de la echipa lui Dragan Petricevic au fost Jovanovic și Persic, ambii cu 13 puncte, primul având șase recuperări, iar cel din urmă 5. Lewis, cu 11 puncte și Pesic care a fost foarte aproape de un „double-double”, având 9 puncte și 10 recuperări, au contribuit la zestrea de puncte a „alb-violeților”. Tică a completat lista marcatorilor cu 8 puncte reușite.

BC Timișoara se află la al doilea succes consecutiv la doar un punct diferență, după ce a câștigat și meciul de prezentare al echipei. Următorul joc al „leilor” va fi astăzi, de la ora 19, contra croaților de la Sibenik.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!