Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara câştigă derby-ul local contra Timbei

Dan Oancia

Dan Oancia
12.10.2014

 

La fel cum se aștepta și Dragan Petricevic, antrenorul celor de la BC Timișoara, duelul 100% timișorean din Liga Națională de Baschet Masculin nu a oferit niciun fel de surpriză. Ca și în sezonul trecut, „leii” s-au impus în fața „urșilor”, fără a întâmpina prea mari opreliști, scorul din final fiind 82-70, la capătul unui joc în care BC Timișoara a câștigat toate sferturile.

Bogdan Murărescu a folosit doar străini în formula de start cu care a abordat întâlniera contra concitadinei BC Timișoara. „Cvintetul” de start al Timbei a fost Glazyrin, Dandridge, Slivjancanin, Mijatovic, Nakic, în timp ce dincolo, Dragan Petricevic a început cu Jovanovic, Pesic, Persic, Lewis și Tica. După un start mai bun al „urșilor”, în care au avut și 7-0, BC Timișoara s-a redresat, câștigând primul sfert cu scorul de 20-17.

Alb-violeții au profitat în sfertul secund de greșelile din jocul Timbei și s-au distanțat pe tabelă, scorul de la pauza mare fiind 41-33. BC Timișoara a intrat decisă pe parchet și după pauză, dorind să tranșeze jocul. Ca și primele 20 de minute, sfertul al treilea le-a aparținut baschetbaliștilor antrenați de Petricevic. Diferența de 11 puncte înaintea intrării în ultimul sfert le-a oferit celor de la BC Timișoara un final liniștit. Până la terminarea meciului ecartul a fost de 12 puncte, scorul fiind 82-70.

Cel mai bun marcator al întâlnirii a fost Jovanovic cu 19 puncte și 7 pase decisive. De la Timba, Dandridge a avut cele mai multe puncte, 17, alături de cele opt recuperări.

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!