Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara revine vineri la antrenamente

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.07.2015

Angrenată în trei competiţii în sezonul 2015-2016, LNBM, Cupa României şi FIBA Europe Cup, BC Timişoara s-a reunit şi vineri, 31 iulie, va susţine primul antrenament din perioada de pregătire. 

Potrivit timişorenilor, şedinţa de pregătire este programată în Sala Constantin Jude, antrenamentul fiind precedat de declaraţii, în sala de conferinţe, asta de la ora 18:00, ca mai apoi primele 15 minute ale sesiunii de antrenament să fie deschise presei. 

Tehnicianul Dragan Petricevic are în prezent un lot format din următorii jucători: Bogdan Popescu, George Toth, Zoran Milencovic, Raul Covaciu, Vlad Szekely, Florin Popa, Filip Barovic, Nenad Milosevic, Derrick Low, Hristo Nikolov şi Kentwan Smith. Zilele acestea bănățenii vor anunța ultimul transfer de marcă, un sportiv ce a mai trecut prin campionatul nostru fiind unul dintre cei mai îndrăgiți jucători străini de la respectiva formației.

Câştigătoarea Cupei României din sezonul precedent va debuta în noua stagiune cu dubla din prima manşă a competiţiei, împotriva celor de la Energia Târgu Jiu, în 22 şi 26 septembrie. Ulterior, în data de 29 septembrie vor inaugura sezonul din LNBM cu un meci acasă în faţa celor de la CSU Sibiu. De asemenea, în data de 4 august bănăţenii îşi vor afla şi adversarii din noua competiţie a FIBA Europe.  

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    ?
    Cumva Archie? Ar fi prea frumos!

    cu 8 ani în urmă (30.07.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    ?
    Archie nu cred, pt ca acolo e Nikolov. Timisoara ar avea nevoie de un 2-3 sau un lunetist. Poate Subotic sau Shiloh? Dar sunt destul de scumpi. Oricum din cate vad Timisoara are anul asta buget serios (chiar daca acum o luna spunea ca nu stiu daca se vor inscrie).

    cu 8 ani în urmă (30.07.2015)
    • CSM CSU Oradea Big Ghitza:

      ...
      Cred ca ai nimerit-o

      cu 8 ani în urmă (30.07.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    sponsori
    Apropo, ce sponsori are Timisoara? Eu in afara de Consiliul Local nu am vazut altii pe echipamentul de joc.

    cu 8 ani în urmă (30.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    soso69
    Mai cativa, dar tot prin CLT si/sau CJT. Bugetul trebuie sa fie mai mare ca anul trecut, peste 600 000/700 000 euro. Poate m-am hazardat cu Archie-cel putin eu pe el l-as dori din nou la echipa- care ultima oara era la OOstende, sau am inteles gresit si e vorba de un fost jucator indragit al unei alte echipe din LNBM.

    cu 8 ani în urmă (30.07.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      buget
      Nu poate fi doar 700 000. Low e un jucator de minim 10 000 pe luna, Nikolov la fel. Iar daca il vor pe Subotic sau Shiloh trebuie sa bage mana adanc in buzunar. Un lot ca al Timisoarei costa mult si aici vorbim doar de salarii.
      Clujul de ex primeste doar de la BT mai mult decat suma de mai sus si in plus mai are si alti sponsori plus autoritatile locale.
      Doar daca nu au gasit o "gaselnita" sa poata achita salarii din bugetele locale (conform legii din bugetele locale poti sustine un club dar doar pt asigurarea desfasurarii activitatii, nu si salarii).

      cu 8 ani în urmă (31.07.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    PS
    Din ce am vazut, sezonul asta lunetistul pare a fi Derrick Low.

    cu 8 ani în urmă (30.07.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    shiloh
    L-au luat pe Shiloh. Timisoara o echipa foarte-foarte puternica. Singurul semn de intrebare il reprezinta forma lui Low care nu jucat in ultimul an.

    cu 8 ani în urmă (31.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!