Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara începe returul fazei a doua cu un joc împotriva lui CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.03.2017

jpg

BC SCM Timișoara primește vizita celor de la BC CSU Sibiu în debutul returului fazei a doua a campionatului. Partida demarează marți, 21 martie, de la ora 17:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

Ambele formații au câștigat doar două din cele cinci partide disputate în turul Top 6. Sibienii au câștigat duelul direct cu BC Timișoara din prima etapă, cu scorul de 77-70, apoi au mai obținut un rezultat pozitiv în confruntarea cu BCM U Pitești: 84-76. În etapa precedentă, galben-albaștrii s-au duelat cu CSM Oradea, cedând cu scorul de 84-72.

BC Timișoara a obținut o victorie frumoasă acasă, reușind să învingă liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin, U BT Cluj-Napoca, la o diferență de 9 puncte: 78-69. Jucătorii lui Tudor Costescu au obținut cea de-a doua victorie din Top 6 în etapa precedentă, când au învins pe BCM U Pitești (88-67).

Sibienii sunt neînvinși de timișoreni în actualul sezon competițional. CSU Sibiu a câștigat și manșa tur-retur cu BC SCM Timișoara din prima fază a sezonului regulat, învingând acasă la o diferență de 3 puncte, scor 80-77, și în deplasare la doar un punct: 73-72.

În ceea ce privește confruntările anterioare, sibienii au cu o victorie mai mult în fața timișorenilor: 17-16.

Partida dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de Marius Ciulin, Bogdan Podar și Alin Dragoș. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!