Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara întâlnește pe Gaz Metan Mediaș într-o formulă schimbată

Valentin Todea

Valentin Todea
06.11.2015

Trupa de pe Bega va juca împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș sâmbătă, de la ora 18, meciul din Sala „Constantin Jude” contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Înaintea acestui duel, „leii” ocupă ultimul loc al clasamentului, pierzând toate cele 6 partide disputate până acum, în timp ce medieșenii se află pe locul 9, cu o victorie și cinci înfrângeri.

BC Timișoara a suferit unele modificări în ultimele zile, atât în cadrul staff-ului tehnic cât și în rândul lotului de jucători. Milorad Perovic este noul antrenor principal al echipei, în timp ce baschetbaliștii Vujadin Subotic și Slobodan Dundjerski au semnat în această săptămână contracte cu gruparea alb-violetă.

Timișorenii conduc cu 13-11 în meciurile directe disputate până acum, iar în sezonul trecut fiecare echipă a câștigat confruntarea de pe teren propriu, întâlnindu-se doar în sezonul regulat. Gaz Metan s-a impus în tur cu 84-80, pentru ca bănățenii să câștige cu 87-81 partida din luna februarie a acestui an.

În ultima etapă, BC Timișoara a cedat meciul de acasă disputat împotriva celor de la U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 67-77, în timp ce medieșenii au pierdut pe teren propriu cu Phoenix Galați, scor 71-74.

Un aspect interesant legat de partida de mâine este faptul că Florin Popa revine pe terenul fostei sale echipe la puțin timp după ce s-a despărțit de aceasta, alegând să evolueze pentru Gaz Metan Mediaș.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Alexandru Anica.

*Foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!