Stiri Cupa României Masculin

BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești își dispută ultimul loc din careul de ași al Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.03.2015

BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești se duelează pentru ultimul loc rămas vacant la Final Four-ul Cupei României. Cele două formații se întâlnesc marți, 24 martie, de la ora 18:00 în Sala Constantin Jude din Timișoara. La partida tur, CSU Asesoft Ploiești a trecut de BC Timișoara cu scorul de 85-77 și pleacă cu un mic avans înaintea meciului hotărâtor.

BC Timișoara a uitat să mai câștige. Echipa condusă de Dragan Petricevic a suferit în weekend-ul trecut a patra înfrângere la rând, după ce a fost răpusă pe teren propriu de CSM-U Oradea. Bănățenii au pierdut două meciuri consecutive cu CSU Asesoft Ploiești și una cu U BT Cluj-Napoca. Ultima echipa care a fost învinsă de BC Timișoara a fost U Cluj-Napoca, de altfel singura echipa fără victorie în acest sezon.

CSU Asesoft Ploiești a avut timpul necesar pentru a pregăti „finala” pentru Final Four. Campioana en-titre a avut o pauză mai lungă de o săptămână, ploieștenii fiind cei care au stat în etapa cu numărul 25 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Zlatko Jovanovic, principala gură de foc a lui BC Timișoara. Conducătorul de joc a fost cel mai bun „timișorean” în ambele confruntări cu Asesoft. De fiecare dată, el a fost urmat de un om înalt, o dată de Tica și o dată de Bogdan Popescu. De partea cealaltă, Zigeranovic, Runkasuskas, Flowers și Burlacu au fost jucătorii care au purtat campioana en-titre spre victorie.

Absență de marcă la CSU Asesoft Ploieşti. Jonte Flowers a plecat în SUA pentru a asista la nașterea celui de al doilea să copil, iar conform spuselor președintelui Ionuț Georgescu acest nu va reveni pentru meciul de la Timișoara. După cum bine știți, CSU Asesoft Ploiești l-a pierdut pentru tot restul sezonului pe bulgarul Bozhidar Avramov care s-a accidentat la meciul tur din cupă. În schimb, Chris Cooper va reveni pe parchet după mai bine de o lună de absență. El s-a recuperat după accidentare și cel mai probabil va reveni pe parchet la Timișoara.

Partida dintre BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești va putea fi urmărită în direct la Digi Sport, marți, 24 martie cu începere de la ora 18:00.

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Air99 :

    Meci
    Anul asta Asesoftul este nasul Timisoarei, pe unde ii prinde pe acolo ii bate. Se pare ca se vor intalni si in play-off, oare va fi capabila Timisoara sa castige macar un meci?

    cu 9 ani în urmă (23.03.2015)
    • U BT Cluj-Napoca mmp88:

      surprize
      Se pare ca au fost capabili :) felicitari banatenilor!

      cu 9 ani în urmă (24.03.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    bravo Timisoara!!!!
    mi-a fost dat, din mare nefericire, sa vad un nou meci, marca inregistrata "asehotzii"!!! asa ceva, bate orice urma de bun simt si, fara jena, jucatorii de la ploiesti, impreuna cu o brigada de arbitri au incercat sa fure un nou meci!!! ca sa nu mai zicem de comentator care sigur se uita la alt meci!!! finalul a fost penibil rau de tot!!! RUSINE asehotzilor si arbitrihotzilor!!!!!! din fericire, astfel de meciuri se vor rari in viitor....prietenii stiu de ce ;)!!!

    cu 9 ani în urmă (24.03.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    CUPA
    BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
    eu nu am inteles ceva, poate ma luminati!
    cum se fluiera SIMULARE????????????

    cu 9 ani în urmă (24.03.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      tu nu intelegi nimic, clar :))
      pai uite asa, Timisoara e la un mic pas de calificare si arbtrii nu mai stiu ce sa inventeze ca sa dea un mic imbold asehotzilor, asa ca....iaca pozna: SIMULARE, fault in atac, etc etc! cine a urmarit meciul, daca are un mimim de inteligenta si bun simt a priceput ce s-a intamplat, restul nu :))

      cu 9 ani în urmă (24.03.2015)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      multumesc
      Era o ironie, dar e bine ca ai explicat.

      cu 9 ani în urmă (24.03.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      scuze pt neintelegere!
      stiam ca ai inteles si ca urmaresti fenomenul!!! ma refeream la cei care nu vor sa vada ce se intampla nici cand adevarul e clar prezentat!!! ca acuma seara, ostentativa maniera de arbitraj, mai ales pe final!!! daca nu se intampla ceva....again, inseamna ca ne meritam soarta si mediocritatea in care ne zbatem, atat la nivel sportiv, cat si al intregii societati!!! pacat si rusine, dezgust si neputinta!!! doar cateva sentimente pe care le simt de muuulta vreme incoace!!!

      cu 9 ani în urmă (24.03.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Air99 :

    Meci
    Poate le dau astia brevet de inventie pentru simulare. Poate trebuie sa le arate si arbitrilor cineva pisica ca sa mai stie de frica, altfel nu se mai poate sa-ti bati joc de munca antrenorilor si jucatorilor.

    cu 9 ani în urmă (24.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Super!
    ma bucur mult pt. Timisoara!!! de altfel, ma bucur fff tare pt oricine invinge sistemul!!! Timisoara a castigat sezonul asta un meci impotriva aseh, dar unul care face cat toate celelalte!!! si cine a vazut si celelalte meciuri, poate spune cu mana pe inima ca puteau fi mai multe victorii pt banateni ;)!!!

    cu 9 ani în urmă (24.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!