Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara și-a pus abonamentele în vânzare generală

Dan Oancia

Dan Oancia
26.08.2015

După ce perioada 12-25 august a fost rezervată celor care au avut abonament în precedentul sezon competițional, BC Timișoara a pus în vânzare generală abonamentele pentru sezonul 2015-2016. În schimbul a sumei de 100 de lei, la fel ca și anul trecut, în condițiile în care alb-violeții vor juca și în FIBA Europe Club Competition, fanii vor putea achiziționa abonamentul, primele șase rânduri ale sălii Constantin Jude fiind abonaților.

Abonament familial, noutatea de la BC Timișoara

Suporterii BCT-ului au parte și de o surpriză din această toamnă. Cei interesați vor putea achiziționa abonamentul familial, prin care o întreaga familie - soț, soție și copii sub vârsta de 14 ani - vor putea intra la meciurile echipei, în schimbul sumei de 150 de lei.

Abonamentele pot fi achiziționate de luni până vineri între orele 10.00 și 12.00, de la sediul clubului, localizat la casa Tineretului, strada Andrieș, nr. 19, camera 117, Timișoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!