Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara – CSM Oradea, partidă decisivă pentru play-off-ul LNBM

Dan Oancia

Dan Oancia
20.03.2015

 

BC Timișoara își continuă parcursul încărcat din luna martie printr-un joc contra celor de la CSM Oradea. Alb-violeții se întorc cu un moral scăzut pe Bega, după trei înfrângeri consecutive, două în campionat și una în Cupa României. De partea cealaltă, CSM Oradea a câștigat ultimul joc disputat în Liga Națională, pe teren propriu, 104-97, contra lui BCM U Pitești.

Într-un clasament al partidelor disputate pe teren propriu, elevii lui Dragan Petricevic se află pe poziția a treia, cu 9 victorii și doar 2 înfrângeri. De altfel, timișorenii au înregistrat doar rezultate pozitive în 2015, în sala Constantin Jude. În schimb, CSM Oradea nu stă prea bine în jocurile din deplasare. Bihorenii au un bilanț de 4 victorii și șapte înfrângeri.

BC Timișoara stă mai bine la capitolul întâlniri directe, cu 14 victorii, față de cele 10 ale orădenilor. Totuși, trupa din Bihor are cinci victorii consecutive, alb-violeții fiind fără victorie din februarie 2013, atunci când învingeau tot pe teren propriu, scor 63-56.

Partida este cu atât mai importantă cu cât învingătoarea este calificată matematic în play-off, iar cea care va pierde va trebui să mai aștepte pentru a-și vedea obiectivul împlinit.

BC Timișoara – CSM Oradea va începe mâine, 21 martie, de la ora 18, în sala Constantin Jude.

Foto: sport9.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    poza
    de pe cand juca Franklin la Oradea si Dumitru Arcas la Tmisoara!

    cu 9 ani în urmă (20.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!