Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara a ales să se despartă de toți jucătorii străini care au evoluat în sezonul 2014/2015 pe Bega

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.05.2015

BC Timișoara a ales să nu prelungească înțelegerea niciunui jucător străin care evoluat în sezonul 2014/2015 sub comanda lui Dragan Petricevic. Astfel, Zlatko Jovanovic, Milos Pesic, Vladimir Tica, Dalibor Persic, Kelvin Lewis și Jahens Manigat și Radenko Pilcevic nu vor mai îmbrăca echipamentul lui BC Timișoara și în sezonul viitor.

Dragab Petricevic, antrenorul lui BC Timișoara, este cel care și-a dorit schimbarea. Tehnicianul bosniac a explicat pentru site-ul oficial al grupării bănățene motivele care l-au făcut să ia o asemenea decizie:

„Decizia privitoare la alcătuirea lotului și a staff-ului tehnic îmi parține în totalitate, cum este normal la un club serios, implicit și la noi. Am considerat că în vederea competițiilor din sezonul viitor – FIBA EuroChallenge, campionat, Cupa și Supercupa României – trebuie să fac o reconstrucție a lotului și am decis să nu propun prelungirea contractului niciunui jucător străin.

Motivele sunt multiple și diferă de la caz la caz. Niciunul dintre acești jucători nu se potrivesc concepției pentru sezonul viitor. Toți acești jucători străini merită toate mulțumirile clubului și ale publicului timișorean, dar este foarte important ca toată lumea să înțeleagă că trecem într-o etapă nouă.

Mai mult, căpitanul Zlatko Jovanovic, care a petrecut patru ani la Timișoara, merită felicitări pentru tot ceea ce a făcut, dar am considerat că trebuie început un proiect nou și trebuie aduși pe toate posturile jucători cu o nouă energie.

Sunt convins că toți acești jucători au fost iubiți și respectați la Timișoara – unii mai mult, alții mai puțin – dar toți au meritat iubirea publicului. Decizia este luată pentru buna continuitate a rezultatelor la BC Timișoara și, dacă avem suficientă înțelegere, răbdare și încredere, performanțele vor veni și în sezonul viitor.” a declarant Dragan Petricevic pentru bctimisoara.ro

foto BC Timișoara(facebook)

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!