Stiri Cupa României Masculin

BC Timișoara a prezentat fanilor trofeul Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.04.2015

Aproximativ 300 de fani timișoreni au fost prezenți marți seara în Sala Constantin Jude la prezentarea trofeului Cupei României adjudecat de BC Timișoara la finalul săptămânii trecute la Pitești. După ce au dispus în semifinale de gazda din Trivale, trupa lui Dragan Petricevic au câștigat finala cu BC Mureș la capătul unei reprize de prelungiri, trecându-și astfel în palmares cel de-al doilea trofeu din istorie, după cupa din 2010. 

„Este foarte, foarte frumos, a venit destul de multă lume. Probabil, acest rezultat a luat prin surprindere pe mulți și poate ar fi venit și mai mulți, dar s-a jucat de ceva timp. O atmosferă frumoasă, nu este atât de important numărul celor ce au venit. O atmosferă care ne obligă să uităm mâine această bucurie și să trecem la ce avem de făcut în play-off. Acum cinci ani am prezentat trofeul pe stadion, nu se pot compara evenimentele. Lucrurile se schimbă, dar important e că timișorenii au venit să se bucure alături de noi”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul formației bănățene, pentru site-ul oficial al clubului. 

Parcursul formației BC Timișoara în ediția 2014-2015 a Cupei României:

Optimi de finală: vs. U-BT Cluj (71-73 / 85-72)

Sferturi de finală: vs. CSU Asesoft Ploiești (77-85 / 84-74)

Semifinale: vs. BCM U Pitești (91-81)

Finală: vs. BC Mureuș (78-73 OT)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii