Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara a realizat încă 3 transferuri, ultimele permise de regulament

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.01.2016

BC Timișoara a atins numărul maxim de transferuri permis de regulament pentru sezonul competițional 2015/2016. Formația de pe Bega i-a legitimat pe Veselin Veselinov, Joshua Warren și Mladen Jeremic.

Veselin Veslinov (foto), are 33 de ani, măsoară 2.01 metri și poate evolua pe pozițiile 3-4. În cariera sa, el jucat numai în Bulgaria, pentru Levski Sofia, Lukoil Academic Sofia și ultima dată a fost la Rilski Sportist. El este cunoscut baschetului românesc din confruntările echipei naționale cu Bulgaria în calificările pentru EuroBasket 2015, dar și din disputele cu CSU Asesoft Ploiești din EuroCup.

Joshua Warren este un pivot de 2.06 metri care a evoluat ultima dată în Japonia.În vârstă de 28 de ani, americanul a făcut parte din lotul Memphis Grizzlies pentru Summer League-ul din 2015 a NBA.

Mladen Jeremic este un jucător de care evoluează atât ca fundaș ofensiv cât și ca extremă mică. La 28 de ani măsoară 1.98 metri și a evoluat la echipe importante precum FMP Zeleznik, Reggio Emilia, Igokea Aleksandrovac sau Metalac.

Pe lângă cei trei și Dalibor Djapa a decis să revină pe Bega ce se despărțise inițial de formația alb-violetă la finele lui 2015.

În acest moment, lotul lui BC Timișoara este format din Slobodan Dundjerski, Stefan Zivanovic, Mladen Jeremic, Veselin Veselinov, Dalibor Djapa și Josh Warren, iar ca jucători români George Toth, Zoran Milencovici, Raul Covaciu și Vlad Szekely.

BC Timișoara a epuizat toate extra- transferurile permise de regulament pentru sezonul 2015/2016 și nu va mai putea opera schimbări la nivelul lotului de jucători.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    ???
    nu mai inteleg nimic la acest club...au bani?nu au?jucatorii vin si pleaca...se joaca fara bani sau?imi explica cineva?poate ma iau si pe mine daca nu vreau bani? :D

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Stire mare de ieri incepand, Darius Hargrove e out de la Tenter SRL...mai cu viata cu stirile noi ca o trecut sarbatorile!

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Si totusi ..
    Daca sezonul este , oricum, compromis pt BC, de ce nu joaca mai mult tinerii jucatori crescuti in Timisoara : Raul Covaciu si Vlad Szekely ? Se pregatesc cu echipa de 2-3 sezoane, Raul a prins si minute in teren cu ceva timp in urma si totusi...BC Timisoara a devenit azil pt " elefantii " proveniti din fostul spatiu ex-iugoslav. Foarte interesanta strategie...

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!