Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, arbitrată de un român în cel de-al doilea amical din Austria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.09.2015

De la stânga la dreapta, Cătălin Manu, Doru Vinași și Gabriel Dima, cei trei oficiali ai partidei dintre CS Otopeni și Gaz Metan Mediaș 80-78 (30 ianuarie 2010)

BC Timișoara a câștigat luni seara în Austria meciul amical disputat în compania formației Furstenfeld Panthers cu scorul de 77-75.

De menționat este faptul că, partida a fost condusă de o brigadă formată dintr-un oficial român, Cătălin Manu, respectiv doi austrieci, Markus Sorgo și Markus Hönig. 

Cătălin Manu este un arbitru originar din București, stabilit în prezent în Viena, iar între sezoanele 2006-2007 și 2012-2013 a oficiat peste 130 de partide în România la nivel de LNBM, LNBF, Liga 1, respectiv Cupa României masculin și feminin. 

Strict referitor la LNBM și LNBF, în respectiva perioadă Cătălin Manu a totalizat 34 de partide în campionatul masculin, respectiv nu mai puțin de 94 în campionatul feminin. 

De asemenea, conform statisticii oferite de site-ul nostru, ultimul joc arbitrat de Cătălin Manu în România a fost în data de 13 aprilie 2013, atunci când BCM U Pitești trecea de Farul Constanța cu 89-67, într-un meci din cadrul sezonului regulat al LNBM. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!