Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara câștigă duelul de pe teren propriu cu BCM U Pitești

Valentin Todea

Valentin Todea
13.03.2016

Gruparea din Banat s-a impus în partida de acasă împotriva piteștenilor cu scorul de 86-79 (30-17, 17-21, 18-20, 21-21).

Gazdele au început în formula Milencovici, Dundjerski, Jeremic, Djapa și Warren, în timp ce BCM U a replicat cu Diggs, Lee, Neguț, Pustozvonov și Mladenovic.

Argeșenii au punctat primii prin Diggs de la mare distanță, Milencovici răspunzând cu același procedeu. Djapa a înscris din afara semicercului, 6-5, în timp ce Neguț a marcat tot de la 3 puncte pentru 7-10. Dundjerski a egalat din spatele arcului de cerc, în timp ce Milencovici l-a imitat și a făcut 13-10. Oaspeții nu s-au lăsat mai prejos iar Lee a transformat de la mare distanță, 13-13. Mai apoi, timișorenii au început să preia controlul întâlnirii și au dus scorul la 22-15 prin Djapa, cel care a punctat tot din afara semicercului. Mladenovic a fost precis de la linia de libere, 22-17, însă elevii lui Nenad Mandic au încheiat în forță primele zece minute.

La jumătatea actului secund, „vulturii” s-au apropiat la 6 lungimi, 37-31, în urma coșului înscris de Mladenovic. Formația de pe Bega a refăcut însă diferența înregistrată după sfertul întâi, Jeremic marcând după o intercepție a lui Djapa. Echipa din Pitești a fost mai atentă în ultimul minut al sfertului doi și a redus din ecart, scorul pauzei fiind 47-38.

În penultima parte a întâlnirii, Timișoara s-a distanțat la 11 puncte în două rânduri, însă echipa din Trivale avea să intre în ultimele zece minute ale confruntării la 7 lungimi în spatele adversarului, 65-58.

Vizitatorii s-au apropiat periculos după ce Diggs a marcat de la mare distanță, 75-72, însă Djapa a mai liniștit apele prin reușita sa din afara semicercului, 78-72. Cu toate acestea, Piteștiul a amenințat din nou victoria „leilor”, înregistrându-se de încă trei ori o diferență de 3 puncte între oponente, ultima oară la 82-79. Dundjerski a fost ultimul marcator al partidei, acesta înscriind din apropiere după o încercare ratată din spatele arcului de cerc semnată de Diggs.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun om al timișorenilor, sârbul acumulând 24 de puncte, 4 recuperări și 5 assist-uri. Dalibor Djapa a încheiat disputa cu 19 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, iar Slobodan Dundjerski a bifat 17 puncte, 5 recuperări, și 8 pase decisive.

Din partea trupei argeșene s-a remarcat în principal Jamar Diggs, cel care a contabilizat 19 puncte, 3 recuperări, 4 assist-uri și 2 intercepții. Vincent Hunter a contribuit cu 14 puncte și 5 recuperări, în timp ce Alexandar Mladenovic a strâns 14 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

*Foto: Sebastian Tataru/ sportpictures.eu

10 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    meci
    Pana la urma e greseala pe site.ul federatiei??sau timisoara a jucat aproape un minut in 5 straini??

    cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • SCM Timișoara sorin:

      @adu
      De ce induci lumea in eroare?La care minut faci referire?

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • FC Argeș Pitești adu:

      asa e statistica
      Cand a marcat tm de la 70 la 72.conform statisticii de pe frb era in 5 jucatori straini.Tocmai iesise milencovic si a intrat un strain.dupa aproape un minut a iesit dapa si a intrat toth.cu ce induc lumea in eroare?daca asa e scris pe frb???eu am urmarit meciul pe live text..n.am fost la sala.

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      !
      Pe statistică au mai fost situații de genu darnu ai fost confirmate și de situația din teren, ține și de timpii de actualizare dar și de cel de la butoane!

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • FC Argeș Pitești adu:

      se poate...
      Dar eu totusi n.am mai intalnit.si urmaresc live text de cand s.a inventat internetul.vad ca nici acum nu s.a facut nicio modificare pe statistica.oricum anul asta am pierdut meciuri in toate modurile posibile.cam asta mai lipsea.probabil ca pe cei de la echipa nici nu.i mai intereseaza....

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      !
      Știu sigur ca au fost erori de genu! Ce a fost la meciul asta nu știu.... Poate te vor lamurii cei de la TB sau de la club!

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • FC Argeș Pitești adu:

      mda...
      De la club nu cred,ca nu da bine pt ei.daca intradevar asa a fost si ei nu au observat atunci.De la totalbaschet ma astept sa verifice...

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • YMCA alin67:

      intr-adevar
      Nu e treaba mea si nici nu m-a interesat pana acum, dar m-am uitat acum pe frbaschet si daca nu cumva sunt erori mari, adunand timpul de joc al celor doi romani care au jucat, adica Milencovic-29:10 si Toth-10:07,rezulta 39:17, deci 43 de secunde au jucat fara roman,asa cum se poate observa si de pe "faza cu faza" intre minutul 34:11 (iese Milencovici) si 34:54 (intra Toth). Conform aceluiasi site, la pitesteni au jucat Tudor-14:18 si Negut-25:42, deci 40:00 in total.

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      De la conducerea noastra nu ma astept sa ni se acorde lamuriri. Nu m-ar mira ca nimeni din staful numeros care l avem sa nu fi observat. As vrea totusi ca cei de la totalbaschet sa lamureasca situatia, ei au mai multe informatii.

      cu 8 ani în urmă (13.03.2016)
    Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    clasament
    actualizati clasamentul pt.locurile 7-12

    cu 8 ani în urmă (13.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!