Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, concentrată înaintea duelului cu Universitatea Cluj

Marius Petri

Marius Petri
04.12.2014

BC Timișoara se deplasează, cu ocazia etapei a X-a din Liga Națională, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, pentru o confruntare ce va avea loc în sala “Horia Demian”. În ciuda bilanțului de 9 înfrângeri și nicio victorie din acest sezon a grupării clujene, Dragan Petricevic nu consideră facilă disputa contra Universității:

“Este un meci de important de campionat, ca toate meciurile de până acum. Chiar dacă echipa din Cluj nu a obținut deocamdată nicio victorie, adversarele nu au avut o misiune ușoară contra ardelenilor. Universitatea are în componență destui jucători valoroși încât să pună probleme oricui, în cazul în care nu există o abordare adecvată”, a declarat antrenorul bosniac pentru site-ul oficial al formației bănățene.

Pentru Timișoara, partida de astăzi va fi prima după aproape două săptămâni de pauză competițională, datorată faptului că echipa de pe Bega a stat în etapa precedentă a Ligii Naționale. În această privință, Petricevic se declară mulțumit pentru perioada de odihnă de care a beneficiat lotul pe care-l pregătește, însă consideră și că această pauză i-a scos din “priză” pe alb-violeți:

“În ceea ce ne privește, pauza de aproape două săptămâni cu siguranță ne-a scos din ritmul competițional, însă am avut timpul necesar să rezolvăm alte probleme și să ne încărcăm bateriile pentru finalul turului.”, a afirmat tehnicianul potrivit aceleiași surse.

Partida dintre Universitatea Cluj și BC Timișoara va începe la ora 17:00 și este foarte probabil să reprezinte debutul lui Radenko Pilcevic pentru echipa de pe Bega, care nu va avea parte, însă, de aportul lui Vladimir Tica și Jahenns Manigat, aceștia fiind menajați.

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    aroganta
    Mai aveti va rog si putina aroganta- Cluj jucatori valorosi...probleme la adversari (cat 1 sfert). Sa fim realisti, Cluj 2 are copiii de la U BT care nu prindeau minute iar restul sunt renegatii de la alte echipe care s-au prins ca nu sunt asa valorosi precum par (Belin-Craiova). Sa fim seriosi, Cluj 2 nu e cum era Farul anul trecut dar nici Timba nu e sa zici ca ti-e putin teama...

    cu 9 ani în urmă (04.12.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Da
    Cam ai dreptate...

    cu 9 ani în urmă (04.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    După ce te arzi sufli și în iaurt
    Păi după ce a zis de Gaz Metan că se bate la retrogradare și a pierdut la Mediaș, Dragan și-a învățat lecția și nu mai subestimează pe nimeni.

    cu 9 ani în urmă (04.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!