Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara dă piept cu Steaua CSM în prima etapă a LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.10.2014

LNBM
Etapa I
Sâmbătă, 04.10.2014, Ora 17:00
Sala Constantin Jude        

 

BC Timișoara debutează în noul sezonul al Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un duel pe propriul teren în fața bucureștenilor de la Steaua CSM EximBank. Confruntarea este programată pentru sâmbătă, 4 octombrie cu începere de la 17:00 în Sala Constantin Jude.

Atât BC Timișoara cât și Steaua CSM EximBank au trecut în sferturile de finală ale Cupei României. Bănățenii au făcut un retur perfect pe teren propriu în fața lui U BT Cluj-Napoca și a obținut calificarea în timp ce militarii au avut nevoie de două reprize de prelungire pentru a trece de BC Mureș, la capătul unui meci nebun.

Față de sezonul precedent, ambele echipe au suferit schimbări majore. La BC Timișoara îi putem regăsi față de ultima întâlnire cu Steaua doar pe Zlatko Jovanovic, George Toth și Zoran Milencovici în timp ce la Steaua au mai rămas doar Miță Paul, Adi Tudor și Ionel Dodoc.

La capitolul întâlniri precedente, Steaua CSM are avantaj în față celor de BC Timișoara. Bucureștenii conduc la general cu 7-3. În sezonul precedent din LNBM, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe propriul teren, 87-80 la Timișoara pentru BC și 83-69 la București pentru Steaua CSM.

De menționat este faptul că în sezonul trecut niciuna dintre cele două echipe nu a prins playoff-ul, cele două fiind colege de clasament pe locurile 9 și 10.

Partida de pe Bega va fi arbitrată de un trio format din Marius Ciulin, Bogdan Podar și Cosmin Prișcă în timp ce comisar al partidei va fi domnul Viorel Constantinescu.

Partida dintre BC Timișoara și Steaua CSM EximBank poate fi urmărită și la televizor, în direct de la ora 17:00 pe Digi Sport 2.

foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    1
    Azi prima victorie, săptămâna viitoare a doua cu Timba! Succes!

    cu 9 ani în urmă (04.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!