Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara este în avantaj la pauza meciului cu BC Timba

Marius Petri

Marius Petri
22.03.2014

BC Timișoara conduce cu scorul de 55-32 formația concitadină, BC Timba, după 20 de minute de joc. Formația antrenată de Dragan Petricevic și-a adjudecat ambele secvențe de până acum, impunându-se cu 34-13 și 21-19.

Jovanovic este principalul marcator pentru BC Timișoara, reușind 17 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. Acesta este urmat de Vasojevic, cu 12 puncte și Lee, cu 8.  De partea cealaltă, Florveus a reușit cele mai multe puncte pentru Timba, 13, la care a adăugat și 6 recuperări. O evoluție bună pentru trupa galben-negriilor are și Nakic, autor a 8 puncte și 2 pase decisive. 

Vom reveni cu mai multe detalii după încheierea meciului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!