Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara găzduiește pe BCM U Pitești în cadrul etapei a 21-a

Valentin Todea

Valentin Todea
09.02.2016

Bănățenii se duelează pe teren propriu cu cei de la BCM U Pitești, într-o întâlnire ce are loc miercuri, de la ora 18.

Trupa de pe Bega ocupă penultimul loc al clasamentului cu 24 de puncte, în timp ce argeșenii se află cu o poziție mai sus, având 25 de puncte.

În ultima rundă, băieții lui Nenad Mandic au cedat meciul din deplasare cu Energia Târgu Jiu, scor 85-77. De celalată parte, Ronald Ross și compania au pierdut în prelungiri disputa din Trivale cu Steaua CSM Eximbank, scor 77-84.

Confruntarea din turul campionatului a fost adjudecată de către Pitești, grupare ce a trecut atunci de timișoreni cu scorul de 69-57. La capitolul meciurilor directe, BCM U conduce cu 13-11, „leii” alb-violeți impunându-se cu toate acestea în ultimele 4 partide jucate acasă împotriva echipei argeșene.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    .
    Sincer ma asteptam la o schimbare in lotul nostru inaintea meciului cu Timisoara. Dupa ce am pierdut meciul cu Steaua poate si din cauza unei rotatii prea scurte, cred ca era nevoie de inca un jucator, tinand cont ca pe Jogela nu se mai bazeaza antrenorul. Sper totusi sa invingem, e un meci important, trebuie sa ne distantam la 2 pct fata de Timisoara si poate jocul rezultatelor ne va face sa recuperam un punct fata de echipele din fata noastra.

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!