Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, invincibilă în meciurile de pregătire

Marius Petri

Marius Petri
07.09.2014

BC Timișoara își continuă seria de victorii din presezon și după partida din această seară, disputată în compania austriecilor de la Redwell Gunners Oberwart. Conform site-ului oficial al grupării de pe Bega, sportivii antrenați de Dragan Petricevic s-au impus cu scorul de 81-74, la capătul unei confruntări foarte echilibrate.

Timișorenii au intrat cu un mic avantaj la pauză, după ce și-au adjudecat primele sferturi cu 24-22 și 20-17, însă austriecii au avut o perioadă foarte bună la revenirea de la vestiare, câștigând a treia secvență a partidei cu 10-17. Diferența s-a făcut în ultimele 10 minute, când alb-violeții au fost mai siguri pe ei și s-au impus cu 27-18. Lipsiți de aportul lui Bogdan Popescu, care participă în aceste zile la Campionatul European 3x3 de la București, timișorenii au punctat în principal prin cele două extreme, Milos Pesic (17 puncte, 4 recuperări) și Dalibor Persic (15 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive). Interesant este faptul că Timișoara a avut doar șase marcatori, toți străini cu peste 10 puncte marcate. Astfel, pe lângă Pesic și Persic, au mai punctat Zlatko Jovanovic (13 puncte, 4 pase decisive), Jahenns Manigat (13 puncte, 3 recuperări), Kelvin Lewis (12 puncte, 4 recuperări, 3 assist-uri) și Vladimir Tica (11 puncte, 5 recuperări).

Deși, potrivit bctimisoara.ro, antrenorul Dragan Petricevic este de părere că “pe alocuri, s-a simțit oboseala acumulată în această perioadă”, formația de pe Bega înregistrează un bilanț fără cusur în această perioadă competițională. Cei de la Gunners Oberwart sunt a cincea “victimă” a bănățenilor, care au mai trecut în meciurile precedente de Proleter Zdrenjanin, Traiskirchen, Inter Bratislava și Zepter Viena. Următorul duel pentru “leii” din Banat se va disputa luni, în compania campionilor Austriei, Gussing, acest meci reprezentând și sfârșitul stagiului de pregătire austriac.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea catalindinuion :

    foarte bine
    e foarte bine ce au facut timisorenii pana acum. nu ma asteptam

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    eroare? ... dar care?
    http://www.totalbaschet.ro/articol/BC-Timi%C8%99oara-pierde-ultimul-amical-al-turneului-din-Austria~33606

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    eroare... a mea :)
    got it... calendarul e dat peste cap la mine-n tartacuta :) - Felicitari BCT!

    cu 9 ani în urmă (10.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!