Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara l-a înregimentat pe Jahenns Manigat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2014

BC Timișoara își continuă campania achiziții. Formația de pe Bega a ajuns la un acord cu jucătorul canadian Jahenns Manigat, conform omaha.com. Acesta a evoluat până acum în campionatul universitar nord american, pentru Creighton Bluejays.

Jahenns Manigat este un jucător născut pe 29 iunie 1991 la Ottawa, Canada. El evoluează pe poziția 2, cea de shooting guard. Din sezonul 2010/11 și până la finele acestui sezon, Manigat a evoluat pentru Creighton Bluejays și a avut medii în aceste 4 sezoane de 6.2 puncte, 2.3 recuperări și 2.0 pase decisive. Acest ultim sezon a fost cel mai bun pentru canadian care a avut medii de 7.0 puncte, 2.8 recuperări și 2.9 pase decisive.

Jahenns Manigat a fost foarte aproape de ajunge în Germania însă a preferat oferta venită de la BC Timişoara. Plusul financiar nu a fost singurul care a contat în alegerea făcută de jucătorul canadian, aşa cum declară pentru sursa citată mai sus:

„Această șansă este una foarte valoroasă pentru mine pentru că BC Timișoara este o echipă care are nevoie de marcatori și are nevoie lideri. Cât timp am fost la Creighton, am învățat să joc un rol. Am învățat să fiu un jucător defensiv care poate marca aruncări de 3. Aceasta este o șansă pentru mine de a dovedi că pot puțin mai mult decât atât. Atât eu cât și agentul meu considerăm că aceasta este cea mai bună situație pentru mine.”

Până în acest moment, BC Timișoara are sub contract pentru viitorul sezon următorii jucători: Zlatko Jovanovic, Vladimir Tica, Ghiță Balmuș, George Toth, Georgian Păun, Raul Covaciu și Zoran Milencovici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!