Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara l-a transferat pe Slobodan Dundjerski

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.11.2015

BC Timișoara continuă campania de achiziții după numirea lui Milorad Perovic ca antrenor principal. Formația de pe Bega a anunțat transferul lui Slobodan Dundjerski, după ce cu o zi înainte, a fost anunțată și mutarea lui Vujadin Subotic.

Ajuns la 27 de ani, Slobodan Dundjerski este un conducător de joc cu experineță în țara noastră. „Boba” a mai jucat la Gaz Metan Mediaș, în sezonul 2012/2013.

Slobodan Dundjerski a început actualul sezon Mladost Zemun, în prima ligă din Serbia. În 10 meciuri jucate în această stagiune, conducătorul de joc a adunat cifre de 10.5 puncte, 5.0 recuperări și 6.0 pase decisive.

În Liga Națională de Baschet Masculin, Slobodan Dundjerski a bifat 28 de partide pentru Gaz Metan, în care a strâns medii de 9.7 puncte, 4.5 pase decisive și 3.7 recuperări în 26.5 minute jucate pe meci. Tot la Gaz Metan, sârbul a cucerit Cupa României, într-un final four organizat chiar la Timișoara, în sala noii sale echipe.

În cariera sa, Slobodan Dundjerski a mai jucat pentru Sūduva, Vizura, OKK Beograd, Vojvodina Novi Sad, FMP, Metalac Valjevo, KK Kozuv.

Noul conducător al lui BC Timișoara, Slobodan Dundjerski, poate debuta chiar în fața fostei sale echipe. Formația de pe Bega primește vizita lui Gaz Metan Mediaș în etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Bai mai las-o in sa nu zic ce ca iau ban...
    Asta deja suna a strategie de inlaturare a lui Dragan si echipei formate de el. De mai vine si un pivot deja o sa inceapa sa tremure izmenele pe adversarii Timisoarei, noroc ca U a jucat acolo deja.

    Dundjerski, Jelenic, Subotic...astia intr-o zi buna te incarca de nu mai stii pe unde sa iesi, nu vreau sa ma gandesc daca si reusesc sa joace impreuna ce se intampla.

    cu 8 ani în urmă (05.11.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    + Djapa intre aia care incarca, de el am uitat ca ii pe acolo.

    cu 8 ani în urmă (05.11.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Tm
    Nu știu care sunt motivele dar mă bucur sa văd ca Timișoara are din nou echipa. Sibiul a confirmat, Galatiul e și el acolo, asa ca spectacolul creste. Hai Timișoara! Aducerea lui Subotic e un motiv în plus sa va susțin.

    cu 8 ani în urmă (06.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!