Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara primește vizita campioanei într-unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei

Marius Petri

Marius Petri
12.12.2014

LNBM
Etapa a XI-a

sâmbătă, 13 decembrie

ora 17:00

Sala "Constantin Jude"/DigiSport2 

5 - 4

Fișa meciului

8 - 2

BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești se întâlnesc sâmbătă, 13 decembrie, începând cu ora 17:00, într-un meci din cadrul etapei a XI-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Ambele formații au înregistrat victorii în ultimele partide de campionat, confruntarea directă urmând să  pună capăt șirului de succese a uneia dintre cele două combatante.

“Leii din Banat” se situează pe locul al șaselea în clasament, acumulând 5 victorii și 4 înfrângeri în partidele disputate până acum. Baschetbaliștii antrenați de Dragan Petricevic se află pe o pantă ascendentă, reușind să-și adjudece ultimele două meciuri din Liga Națională, câștigate în fața celor două echipe din Cluj-Napoca. Un amănunt interesant al confruntării de mâine îl reprezintă primul joc al lui Vladimir Tica contra foștilor săi coehipieri din sezonul trecut.

De partea cealaltă, Asesoft ocupă locul secund în campionat, având 8 succese și 2 eșecuri în cele 10 meciuri jucate în această stagiune. Ploieștenii se deplasează în sala “Constantin Jude” după o serie de 3 victorii consecutive în LNBM, dar și după atingerea unei performanțe foarte importante pentru baschetul românesc – calificarea în Top 32 EuroCup, reușită la mijlocul acestei săptămâni după  victoria cu Hapoel Ierusalim.

Gruparea prahoveană pornește cu prima șansă în partida ce se va disputa în orașul de pe Bega, rezultatele din meciurile directe dovedind o superioritate netă în favoarea sportivilor pregătiți de Vladimir Arnautovic, care conduc cu 27-6 în întâlnirile cu timișorenii. Ultimul succes reușit de alb-violeți în compania Asesoftului a fost înregistrat în 7 aprilie 2013, într-o partidă jucată în sala Olimpia din Ploiești.

*foto: facebook.com/baschetclubtimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!