Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara primește vizita celor de la Energia Târgu Jiu

Valentin Todea

Valentin Todea
21.11.2015

Bănățenii întâlnesc astăzi în Sala „Constantin Jude” pe Energia Târgu Jiu, într-un duel al ultimelor două clasate. Gazdele se situează pe poziția a 11-a, cu 8 meciuri jucate și o victorie, în timp ce gorjenii ocupă ultimul loc al clasamentului, având însă un meci mai puțin disputat și două victorii înregistrate.

Cele două echipe s-au întâlnit în debutul acestui sezon în Cupa României, atunci când trupa lui Antonis Constantinides s-a impus în dublă manșă, 65-59 pe teren propriu și 70-63 în orașul de pe Bega.

Energia Târgu Jiu conduce cu 13-8 în duelurile directe cu gruparea din vestul țării. În stagiunea trecută, cele două formații s-au întâlnit de două ori în campionat, fiecare obținând victoria în meciul de acasă. În luna octombrie a anului trecut, oltenii au câștigat cu 78-68, în timp ce în returul disputat la Timișoara, „leii” au învins cu scorul de 96-75.

Alb-violeții au pierdut meciul din ultima etapă disputat în deplasare cu Dinamo București, 88-78, iar gorjenii vin după un eșec înregistrat pe terenul celor de la BC Mureș, scor 90-74.

O piesă grea din tabăra bănățenilor ar putea lipsi la meciul de astăzi, Vujadin Subotic fiind incert.

Arbitrii acestei confruntări vor fi Laurențiu Grigoraș, Șerban Rașoga și Cosmin Prișcă.

Intrarea specatorilor la acest joc va fi liberă.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!