Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara vrea revanșa în fața lui Gaz Metan Mediaș

Dan Oancia

Dan Oancia
07.02.2015

BC Timişoara va căuta cea de-a patra victorie din cinci oficiale disputate în anul 2015 în Liga Națională de Baschet Masculin. După un început foarte bun în care a bifat două victorii pe teren propriu și una foarte importantă în deplasarea de la BC Mureș Târgu Mureș, în condițiile în care primii doi cei mai buni marcatori, Persic și Jovanovic, au fost accidentați. „Leii” revin în propriu fief după înfrângerea de pe terenul liderului Steaua București, însă antrenorul Dragan Petricevic a văzut partea bună, spunând că BCT-ul a redobândit spiritul Timișoarei și îl manifestă prin jocul prestat.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș stă mult mai bine decât s-ar fi așteptat în clasament, iar partida de pe malurile Begăi va fi cu atât mai dificilă, ținând cont că gazdele râvnesc după revanșă în urma înfrângerii surprinzătoare din turul campionatului. BC Timișoara a intrat în „careul de ași”, fiind clasată pe poziția a 4-a, în timp ce Gaz Metan Mediaș este pe locul 9, cu șanse de a prinde play-off-ul. În partidele disputate „afară”, oaspeții de mâine au două victorii și 6 înfrângeri, iar alb-violeții au fost înfrânţi doar de 2 ori în partidele din sala „Constantin Jude”, bifând 6 rezultate pozitive.

Cele două tabere au un istoric încărcat în partidele directe, iar bilanțul este strâns, 12 victorii de partea bănățenilor și 11 în dreptul „găzarilor”. Ultima dată când Mediașul a câștigat la Timișoara a fost în aprilie 2013, scor 92-86.

Partida dintre BC Timișoara și Gaz Metan Mediaș va începe mâine, de la ora 19.15, în sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!