Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Tymes Timișoara a transferat patru jucătoare noi

Dan Oancia

Dan Oancia
31.07.2014

După aducerea la cârma echipei a sârbului Ljubomir Kolarevic, instalat în funcția de antrenor principal, nou denumita BC Tymes Timișoara face valuri pe piața transferurilor. Excluzând cele două veniri ale jucătoarelor Adelina Ștefan, adusă de la CST BC Alexandria, și a sârboaicei Jefimija Karakasevic adusă din Suedia, alte patru noi jucătoare au fost transferate de clubul timișorean, conform site-ului oradestiri.ro.

Printre cele patru jucătoare venite pe Bega se numără două românce, o bosniacă și o sârboaică, ce vor încerca să facă uitate plecările Milenei Marjanovic, Milanei Zivadinovic și a Vedranei Kecojevic, care au evoluat în sezonul trecut la Timișoara. Mădălina Geleriu și Ioana Ghizilă sunt cele două românce aduse la BC Tymes Timișora, în timp ce numele jucătoarelor străine aduse sunt Natasa Mikic și Natasa Krnjetina.

Geleriu, născută în 1995, a evoluat ultima oară la CSȘ Sibiu, în timp ce Ioana Ghizilă, care are doar 17 ani, fiind născută în 1997, vine de la Ploiești. Natasa Mikic, internațională de origine bosniacă, care a mai evoluat în țară pentru Craiova, dar și în campionatul Bosniei, Suediei sau în Croația, este o jucătoare experimentată, ce a prins numeroase partide și pentru naționala țării sale. Cealaltă sportivă transferată de către oficialii echipei timișorene pentru a-și întări lotul, coordonatoarea Natasa Krnjetina de origine sârbă, a mai jucat în campionatul țării sale la Srbobran, Vojvodina și Vrsac, precum și în Slovacia la Rucon, fiind în vârstă de 26 de ani.

Potrivit sursei mai sus amintite, BC Tymes Timișoara se află în tratative cu un pivot din spațiul ex-yugoslav, iar Diana Moraru de la Arad este foarte aproape de a semna cu echipa timișoreană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!