Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Baia Mare a schimbat antrenorul după rușinea suferită la Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.10.2016

BCM Baia Mare s-a despărțit de Sladjan Ivic, anunță actualmm.ro. Antrenorul sârb a părăsit astăzi, 18 octombrie, echipa nou promovată în LNBM după ce nu a reușit nici o victorie la cârma acesteia.

Umilința suferită de BCM Baia Mare la Oradea, acolo unde a pierdut cu un neverosimil 97-40, i-a fost fatală lui Sladjan Ivic. Președintele lui BCM Baia Mare a vorbit despre decizia de a renunța la serviciile antrenorului sârb:

Având în vedere rezultatele slabe înregistrate de la preluarea echipei am decis întreruperea colaborării cu el. Îi mulțumim pentru munca depusă și îi dorim succes la noile echipe unde va lucra. Am reușit să îl convingem pe fostul antrenor, Sebastian Man să își ducă mai departe munca începută în urmă cu un an. Are tot sprijinul nostru și avem încredere că își va îndeplini obiectivele”, a declarat George Opriș, președintele clubului BCM Baia Mare, citat fiind de sursa menționată mai sus.

Sebastian Man va prelua din nou frâiele echipei din Baia Mare. Tehnicianul român a promovat echipa în Liga Națională și tot el a fost cel care a început pregătirea din funcția de antrenor principal.

BCM Baia Mare va juca în următorul meci cu Dinamo București pe propriul teren în data de 22 octombrie.

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Felicitari
    Sincere felicitari FRB si in acelasi rand conducatorilor de cluburi pentru ca au facut dib LNBM o competitie mult mai competitiva. S-a mers pe sistemul cu 12 echipe, intre timp 11, dintre care una e ciuca batailor iar o alta profita de acest lucru si probabil va supravietui cu maxin 5 victorii. Nice job!

    cu 7 ani în urmă (19.10.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    propunere
    Eu propun sistemul cu 8 echipe. Astfel toate o sa aibe deja ca prim obiectiv bifat calificarea in Play-off iar in Cupa Romaniei deja toate vor fi calificate in Final 8. Deci cu 2 obiective bifate din start toata lumea castiga

    cu 7 ani în urmă (19.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Trebuie si astfel de echipe care sa fie ciuca batailor, numai ca ar trebui cumva fortate sa nu isi straini prin care se spala bani, ci sa joace cu romani tineri, imprumutati de la echipele bune. Prima chestie care imi vine in minte pt asa ceva, este sa ai dreptul la x straini in functie si de niste garantii financiare la inceput de sezon. Nu ai bani, f bn, ia joaca tu cu niste copii, nu ai copii, f bn, ia imprumuta cativa si macar poate si subliniez poate, mai rasare cate o pasare pe sezon. Cum ar fi ca o echipa de locul 12 sa poata legitima 2 straini doar...probabil s-ar si gandi mai bn si nu ar aduce toate loazele de peste ocean...

      cu 7 ani în urmă (19.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Ok
      Daca despre baschet ai postari ok, despre strategii, management si organizare nu prea. Ramai pe jocul de baschet. Ce zici tu mai sus e ...groaznic.

      cu 7 ani în urmă (19.10.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Echipe
      Exceptand partea coercitiva,principial free vede foarte corect lucrurile,toate observatiile sale avand suport in realitate,chestiunea ca unele cluburi au facut din transferuri o afacere a unor borfasi fiind cea mai gaunoasa!Ca alternativa poate fi luata in considerare si varianta bulgarilor,care au inscris echipa nationala de tineret in prima lor liga.

      cu 7 ani în urmă (19.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      @TDM.Hai sa-ti spun o chestie.Am vazut din sala Oradea-Baia Mare.Baia mare 2 americani care nici în parcuri în Sua nu ar avea loc să joace.În afara de culoarea pielii și cetațenie nimic.De ce să nu joace 2 tineri români care pot crește și dupa un sezon să prinda un lot ok la o echipa?Mai bine să joace toate nulitățile pământului nu cred

      cu 7 ani în urmă (19.10.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      free62
      Foarte corecte opiniile si propunerile facute

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si spalatul asta de bani prin tot felul de jucatori care nu au treaba cu baschetul nu e groaznic, as zice ca e o crima pt spectacol, pt sport si ilegal asa printre altele. Echipele care retrogradeaza fara sa castige 2 meciuri intr-un sezon avand 4-5 straini au o mare porblema, ceva pute rau acolo. Cand vezi jucatorin straini care joaca sub Gheorghe nu incepi sa iti pui intrebari? Daca ai 2 lei, dupa ce dracu aduci 5 straini? Fa mah tata o echipa cu 1 de la Iasi, unu de pe la Timisoara, mai iei 1 de la Oradea is vreo 3 de la Cluj...plus 2 straini bunicei si sa vezi cum joaca o leaca di baschet. Se aduc efectiv toate petardele an de an si vedem si unii chiar se imbogatesc din porcariile astea...

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Ok
    Bai fratilor, nu poti face reguli de paeticipare diferite pentru competitori care provin si participa in aceeasi competitie. NU SE POATE.

    cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      de ce?
      Daca free62 zice, asa trebuie sa fie!

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      @ARK...Eh subtil, da sa nu exageram:)

      @TDM...ce am zis eu nu as considera reguli diferite pt echipe ca nimeni nu te opreste sa iti faci un buget decent ca sa poti justifica anumite lucruri care le faci. La banca regulile is aceleasi pt toata lumea, doar ca primesti credite in functie de ce poti oferi....poate nu e cel mai bun exemplu, dar ideea aia e. Eu nu vad alta solutie de a se iesi din aceasta mocirla. Nu cred ca o liga cu 8 echipe poate fi competitiva si nu vad alte solutii in afara unor regulamente mai stricte si mai logice pana la urma, bazate pe faptele care le traim an de an. Eu unul is satul de pivoti de 130 de kg, cu burta, care is un pericol pt SMURD cand fac efort. Is satul de conducatori de joc care abia scot mingea din terenul lor si altii de genul, straini, care cica is adusi sa aduca un plus...an de an la ultimele locuri vedem doar bani cheltuiti aiurea, 0 realizari....

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!