Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Baia Mare vs Dinamo, duelul echipelor fără victorie în Liga Națională

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.10.2016

BCM Baia Mare primește vizita lui Dinamo București în etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Maculin – ediția 2016/2017. Partida este programată sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 17:00 în Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare.

Acest duel pune față în față ultimele clasate din Liga Națională. Nici BCM Baia Mare și nici Dinamo nu au înregistrat vreun succes în actuala ediție de campionat. Bucureștenii au totuși o bilă albă după ce au câștigat un meci în cupă în dubla manșă cu CSU Sibiu.

BCM Baia Mare l-a demis în această săptămână pe Sladjan Ivic, după eșecul umilitor de la Oradea. Sebastian Man este cel care va sta din nou pe băimărenilor, la fel ca și în startul sezonului.

La Dinamo, lucrurile s-au liniștit după numirea lui Eugen Ilie pe banca tehnică și acum se așteaptă victoriile.

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Cosmin Prișcă, Alexandru Anica și Istvan Bertalan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!