Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara primește replica celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad

Valentin Todea

Valentin Todea
13.01.2016

Trupa bănățeană își măsoară astăzi forțele cu formația din județul vecin, într-o confruntare ce va avea loc în Sala „Constantin Jude” începând cu ora 15. Întâlnirea contează pentru etapa a 13-a Ligii Naționale, fiind restantă din luna decembrie.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, ICIM având câștig de cauză de fiecare dată. În dubla din primul tur al Cupei României, arădencele au învins cu 89-50 pe teren propriu și cu 78-53 în orașul de pe Bega. În meciul din turul campionatului, fetele pregătite pe atunci de Jose Araujo s-au impus cu 80-50. Cu toate acestea, timișorencele sunt favorite în duelul din această după-amiază având în vedere schimbările masive apărute la gruparea de pe malul Mureșului.

Alb-violetele vin după o înfrângere dură suferită pe terenul Olimpiei CSU Brașov, scor 100-48, în timp ce elevele lui Ildiko Prisăcariu și Dan Moraru au încasat de asemenea suta de puncte în deplasarea de la Craiova împotriva Alexandriei, meci pierdut cu scorul de 100-55.

Arbitrii acestei partide vor fi Bedir Sefer, Gabriela Istvan și Mate Stretea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!