Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara primește vizita Rapidului în lupta pentru locul 9

Valentin Todea

Valentin Todea
10.03.2016

Elevele lui Bogdan Bulj se duelează mâine pe teren propriu cu Rapid București, într-o partidă ce va începe la ora 13. Disputa contează pentru faza a 2-a a play-out-ului, după ce trupa din capitală a trecut în dublă manșă de CSM Satu Mare. Formația ce va ieși pierzătoare din această serie va fi a doua retrogrodată, după echipa din nordul țării.

Ultimul meci al Timișoarei a avut loc în 31 ianuarie, atunci când alb-violetele au cedat în deplasare în fața celor de la Phoenix Galați, scor 95-77. De cealaltă parte, gruparea pregătită de Dan Militaru se prezintă pe Bega după victoria categorică de acum o săptămână de la Satu Mare cu CSM, scor 30-90.

Ambele confruntări directe din acest sezon au fost câștigate de Danzio, 52-60 la București și 69-38 la Timișoara, de altfel bilanțul total al partidelor dintre cele două echipe fiind de 14-0 pentru trupa din Banat.

Întâlnirea va fi arbitrată de Cosmin Prișcă, Vlad Potra și Răzvan Opriș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!