Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Politehnica Timișoara, victorioasă în ultimul amical de la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
31.08.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara a încheiat seria jocurilor amicale de la Cluj-Napoca cu o victorie. Formația antrenată de Ljubomir Kolarevic a dispus de Universitatea Cluj-Napoca, într-un meci ce a avut loc duminică dimineața.

Scorul final al duelului a fost 71-67 în favoarea timișorencelor, însă confruntarea s-a derulat sub sceptrul echilibrului. Trimițându-le în teren din primul minut pe americancele Amber Jones și Kristina King, clujencele s-au ținut aproape de adversare.

Totuși, mingile pierdute le-au stat ca un ghimpe în coaste gazdelor, iar bănățencele au profitat. Natasa Krnjetin și Biljana Pesovic au declanșat numeroase contraatacuri ce s-au încheiat cu puncte marcate. Reușitele lui Amber Jones au ținut speranțele vii pentru “U” până în final, când oaspetele au gestionat mai bine situația.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună jucătoare a învingătoarelor. Fundașul din țara vecină a încheiat partida cu 20 de puncte, pe când Natasa Krnjetin a totalizat 8 puncte.

De partea cealaltă, Amber Jones s-a remarcat cu 29 de puncte, iar Kristina King a izbutit 13 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii