Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timişoara bifează a şasea victorie consecutivă din LNBF

Dan Oancia

Dan Oancia
18.02.2015

BCM Tymes Politehnica Timișoara a disputat astăzi jocul restant din LNBF, care a contat pentru etapa a XXII-a a campionatului. În fața unui adversar modest ca SCM CSS Craiova, alb-violetele au avut parte de un meci facil, așa cum se așteptau. Calculele au fost rezolvate deja după primele două pătrimi, când scorul era 58-30, +28 în favoarea gazdelor. La final tabela din sala „Constantin Jude” a arătat 96-55 pentru localnice.

Bogdan Bulj a început în formula Dumitrache, Stoiedin, Jovovic, Karakasevic și Pesovic, în vreme ce pentru craiovence au jucat din start Ninu, Pirnea, Paige, Radovic și Moțățeanu.  Pesovic a pornit fiesta în drumul către a șasea victorie cu o aruncare de 3 puncte, iar până la finalul primelor 10 minute diferența era de 10 puncte, 25-15. Sfertul secund a fost și mai dezechilibrat, chiar dacă SCM CSS Craiova a marcat același număr de puncte, 15, BCM Tymes fiind și mai incisivă pe atac, cu 33 de puncte, scorul pauzei fiind 58-30.

Avantajul de 28 de puncte stabilit la pauză le-au făcut pe jucătoarele gazdă să oprească motoarele. Chiar și așa, acestea au câștigat și sfertul al treilea cu scorul de 15-12, ca ultima pătrime a jocului să fie victorioasă tot de gruparea de pe Bega, scor 23-13. 41 de puncte a fost diferența finală în dintre BCM Tymes Timișoara și SCM CSS Craiova, scor 96-55.

BCM Tymes bifează cea de-a șasea victorie consecutivă în Liga Națională, având șanse foarte mari să termine în play-off la sfârșitul campionatului. 

*Foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!