Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe CSA Steaua București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2018

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe CSA Steaua București cu scorul de 75-64 (17-16, 24-13, 12-15, 22-20)

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Maksim Sturanovic cu 17 puncte și 10 recuperări, Maksym Korniienko cu 14 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive și Mladen Jeremic cu 13 puncte (2x3), 5 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Ante Delas cu 18 puncte (3x3), 3 recuperări și 3 pase decisive, Skyler Rodrigo Spencer cu 17 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive și Zarko Duric cu 9 puncte (1x3) și 5 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Echipa
    O victorie importantă. Am aratat ca suntem o echipă. Un meci im care am avut 4/22 la 3 pct, a fost câștigat pe recuperare. Mi se pare ca jucătorii au inceput sa l joace mai bine pe Sturanovic. Imi place mult Korniienko, se vede experiența. Jeremic a fost foarte bine aparat, Siricevic un joc mai sters. Felicitări jucătorilor si staffului tehnic si trebuie tratat serios meciul cu Dinamo.

    cu 5 ani în urmă (27.10.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Felicitari
      Cred ca succesul a constat in ritmul bun de pe tot parcursul meciului.am fost o echipa.un grup frumos.sa vedem daca antrenorul poate sa faca echipa sa duca acest ritm tot campionatul.munca..munca si iar munca.

      cu 5 ani în urmă (28.10.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Bravo
    Un meci bun facut de la inceput si pana la final impotriva unei echipe ce a parut ca nu are reactie in fata unei aparari agresive. E de remarcat evolutia in echipa, numarul recuperarilor, in special ale celor ofensive. Tudor Gheorghe si Ciotlaus au avut tupeu, Jeremic a inscris pe final, exact cand a trebuit, iar Sturanovic a inceput bine meciul si l-a terminat in aceeasi nota. Sper sa continuam seria de victorii la Pitesti.

    cu 5 ani în urmă (28.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!