Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.05.2018

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 66-62 (23-15, 17-15, 12-10, 14-22)

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Andriy Agafonov cu 23 puncte (1x3), 7 recuperări și o pasă decisivă, Porter Silvanus Troupe cu 11 puncte (3x3), 4 recuperări și 2 pase decisive și Jonathan Gary Person cu 9 puncte (2x3), o recuperare și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Martin Gilbert Zeno cu 13 puncte (1x3), 6 recuperări și 4 pase decisive, Kristopher Jameil Richard cu 12 puncte (2x3), 4 recuperări și 2 pase decisive și Goran Gajovic cu 11 puncte și 10 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

11 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    asta da
    prima surpriza din acest playoff. Tot pe 3-1 merg. Pt Oradea.

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Si eu
      Tot pe 3-1. Pentru Pitesti !

      cu 5 ani în urmă (03.05.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești SALEX7 :

    Ar fi culmea
    Cred ca au trecut ani buni de cand nu am mai castigat un meci de playoff in deplasare.Sa dea Dumnezeu sa incheiem seria la Pitesti.

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Bravo.
    Un meci foarte bun pe faza de apărare. Ma poate contrazice oricine, dar se vede si mana antrenorului. Un plus defensiv adus de Nuttinenn si Nicoară. Agafonov, foarte bun, cum a fost tot sezonul. Presiunea mai mare va fi pe Oradea în meciul 2, păcat ca nu va fi televizat, eu inc sper ca l vom vedea pe frb.tv. Hai Pitești!

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine :

    ......
    Dupa cum a jucat Oradea, pare seria cea mai scurta! Singurul remarcat, dupa parerea mea, este Bobe. Pacat ca acum cand i se acorda minute, Achim nu ii acorda si un rol important. La time out , niciodata nu auzi ceva pentru atacul sau aruncarea lui. Astazi sfertul 4 a fost senzational, a sunat revenirea de doua ori si daca pe final gestionau altfel.....Poate sambata.joaca din sfertul 3. Numai bine!

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    Da
    CSM Oradea va juca finala ............ Cautati finalista pe cealalta parte .

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Cat optimism
      În rândul suporterilor orădeni! Sper ca si jucătorii lor sa fie la fel de relaxați, cu nasul pe sus, si cu siguranță sâmbătă vom avea 2 0.

      cu 5 ani în urmă (03.05.2018)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Hmmm
      E doar 1-0 pt noi. Seria nu e nici pe departe jucata. E adevarat , avem un mic avantaj, dar nu cred ca e cazul sa ne umflam in pene.

      cu 5 ani în urmă (03.05.2018)
    • CSM CSU Oradea nexco:

      renan....
      Mai ai de intrat de cateva ori intr-o sala , + cateva meciuri la tv . E doar realitatea : pentru fazele cu 3 din 5... Dupa cel mai slab meci al Oradiei din ultimii 5 ani.....

      cu 5 ani în urmă (27.05.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Bravo Pitesti
    Oradea a avut o zi foarte proasta. Nici Pitestiul nu mi s-a parut ca a jucat stralucit insa gazdele au fost pe nicaieri azi. Desi imi doresc sa mearga Pitestiul mai departe nu vad cum se poate intampla asta. Astazi i-au prins pe Oradeni in genunchi si tot au avut emotii pe final.

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    În momentul de faţă mă îngrijorează forma slabă arătată în acest meci. Mă gândesc că probabil vom câstiga sâmbătă pt că mai prost ca azi nu putem juca. Cred că si cu Iasiul am fi avut emotii azi. Totuși nu inteleg cum Vaidas se lipeste de-o răceală în toiul verii si... tocmai în playoff. Minunat! Înlocuitorul este praf, chiar nu poti să emiti pretentii cu un Nikolici care parcă azi a jucat prima dată în formula asta. Pivotii ...inexistenti, dar mai bine mă opresc aici. La ce am văzut azi sunt cam pesimist, desi Achim a mai făcut de câteva ori din rahat zbici sezonul ăsta.

    cu 5 ani în urmă (03.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!